Ecco La Luna
Ecco La Luna & Bike & Outdoor Sport-Center slaan de handen in mekaar
Ecco La Luna|
24 oktober 2023

Wij zijn verheugd om onze nieuwe samenwerking met het Bike & Outdoor Sport-Center (BOS-Center) aan te kondigen!


Wat begon als een ontmoeting op een inspirerende info-avond georganiseerd door Visit Limburg, groeide uit tot een gedeelde passie voor het creëren van onvergetelijke momenten tijdens teambuilding-events.


Met samen meer dan 50 jaar ervaring in het creëren van onvergetelijke herinneringen en tevreden klanten, streven we naar eenzelfde doel: ‘Teams gedurende één- en meerdaagse events een verbinding-bevorderende toptijd bezorgen én daarbij door middel van boeiende workshops en keynotes op langere termijn een bijdrage leveren aan de mentale en fysieke gezondheid van elke deelnemer’.


Met decennia outdoor-sport ervaring, kent BOS-Center alle mogelijkheden in Limburg om te sporten in de natuur. Door deze outdoor sporten te combineren met teambuilding activiteiten willen we groepen met elkaar verbinden en verenigen met de natuur.


Groepen kunnen zo de meest prachtige fietspaden en gravel-routes met diverse fietsen verkennen, waaronder Streetsteppers, E-bikes, en E-scooters. Voor mountainbikers bieden we deskundige begeleiding op zorgvuldig geselecteerde routes met verborgen 'single-track'-pareltjes. Dit voor zowel getrainde als niet-getrainde fietsers. Dan hebben we het ook nog niet gehad over de verschillende watersporten! 


Samen gaan we verder dan alleen bewegen in de natuur, met een missie om gezonde levenshoudingen te bevorderen door samen te werken met gezondheidsspecialisten.


Na de activiteiten zorgen we voor een budgetvriendelijk aanbod van locaties voor de 'Après-Sport' tijd en overnachtingen.


Interesse om persoonlijk kennis te maken met Geert Debusschere, onze oprichter en zaakvoerder van Ecco La Luna en Wim Aerts, oprichter en zaakvoerder van het Bike & Outdoor Sport Center?


Breng dan zeker eens een bezoekje op onze stand van de Bedrijvencontactdagen, op 25 en 26 oktober in Hasselt of op 13 en 14 december in Kortrijk. Of kom naar de vakbeurs Festivak op 22 en 23 november in Mechelen! Of neem een kijke in het aanbod op de website: https://bos-center.eu/teambuilding/

Like Reageer