De Kaap bv
Magisch bedrijfsfeest voor de winter: Het Woud van Licht
De Kaap bv|
14 september 2023

Deze zomer was en is er genoeg te beleven op De Kaap, een evenementenlocatie die vooral bekend staat om de unieke activiteiten die het biedt. Bedrijfsevenementen, teamuitjes en vrijgezellenfeesten, ieder gezelschap kan hier terecht. Ondanks de nog altijd drukke periode, is de evenementenlocatie al druk bezig met de winter. Met trots onthult De Kaap het nieuwe, maar volgens de makers, bovenal betoverende winterprogramma: het Woud van Licht. Het spektakel belooft zijn bezoekers mee te nemen in een magische wereld vol kleuren, geuren en klanken.


De Kaap breidt dit jaar zijn aanbod aan activiteiten uit. Naast de zomerse programma’s, zoals de van tv-bekende Wipeout en Expeditie Robinson, wordt er dit jaar veel geïnvesteerd in de wintermaanden. De temperaturen dalen, maar dat is volgens het bedrijf geen excuus om geen personeelsevenement te organiseren. In de wintermaanden krijg je te maken met de feestdagen en die staan juist in het teken van samenzijn.


Het Woud van Licht is daarom speciaal ontworpen voor bedrijfsuitjes, waar gasten worden ondergedompeld in een sprookjesachtige omgeving. Met dank aan lichtinstallaties, projecties en decoraties wordt de binnenruimte van De Kaap compleet omgetoverd, tot een magisch woud. Hier kunnen gasten genieten van een culinair diner, onbeperkt drankjes, lichtshows, muziek en diverse acts.


De Kaap wil zijn gasten een unieke ervaring bieden middels dit winterevenement: ontsnappen aan de dagelijkse routine door in een andere wereld te stappen. De speciale kersteditie gaat nog een stapje verder. Daar kunnen bezoekers getuigen zijn van een aanvullend kerstpakket met een bezoek van de kerstman en kerstcadeaus.


Van november tot februari kun je je laten verwonderen tijdens dit indoor bedrijfsevent. Gezelschappen vanaf honderd personen kunnen de ruimte exclusief boeken; kleinere groepen kunnen deelnemen aan vaste avonden, waar ook andere gezelschappen aanwezig zijn. Beleef samen een avond vol magie.

Like Reageer