Holiday Inn Express Antwerp - City Centre
Opening Holiday Inn Express Antwerpen - Stadscentrum
Holiday Inn Express Antwerp - City Centre|
21 juni 2023

Holiday Inn Express® Antwerp - City Centre kondigt met genoegen de opening aan die gepland staat voor 22 juni 2023! Het hotel is ideaal gelegen, in het centrum van Antwerpen, tegenover het ultramoderne Operagebouw en op slechts een steenworp afstand van de Meir, de belangrijkste winkelstraat van Antwerpen. Het gloednieuwe hotel ligt op slechts 5 minuten wandelen van het centraal station van Antwerpen. Hier vindt u een directe treinverbinding van 30 minuten naar Brussels International Airport.


Bij Holiday Inn Express® Antwerp - City Centre houden we het graag 'Smart & Simple'. Reizigers arriveren op een prettige plek om na een lange dag uit te rusten, op te laden en eventueel te werken in een rustige omgeving. Het hotel beschikt over 102 duurzame kamers voorzien van een smart-tv, usb-poorten, gratis wifi en koffie- en theefaciliteiten. 's Ochtends start u uw dag met een heerlijk warm en koud ontbijtbuffet dat altijd bij de kamerprijs is inbegrepen. In de gezellige lobbybar kun je de hele dag vertoeven met een drankje of een hapje.


Holiday Inn Express® Antwerp - City Centre opent vanaf 22 juni 2023 de deuren en verwelkomt gasten van over de hele wereld voor een onvergetelijk verblijf in deze bruisende stad.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Isabeau Maes - Sales Executive:

verkoop@hiexacc.com

M: +32 476 70 70 39

https://www.hiexpress.com/antwerpcc

Frankrijklei 4-6, 2000 Antwerpen

bekijk origineel

Like Reageer