Limitless
Wist je dat roadbooks een toffe manier zijn om samen met uw team te genieten van een toffe teambuilding?
Limitless|
1 juni 2023

📖 Een roadbook is een boek dat u en uw co-piloot de weg wijst langs de mooiste wegen dat de streek te bieden heeft. De piloot en co-piloot moeten samenwerken om de route succesvol te vinden en op de juiste locatie aan te komen. Een roadbook is dus een volledig analoge manier om een route te volgen.


👨‍🎓 Voor het lezen van onze roadbooks is er weinig tot geen ervaring vereist. Er is wel een handleiding aanwezig indien u dit nog nooit gedaan hebt. Iedere stap is een maneuver dat moet uitgevoerd worden. Zo kan er bijvoorbeeld staan dat u over 0,5KM op het kruispunt linksaf de Kerkstraat in moet. Per stap staat er eerst het aantal kilometers tot aan die stap. Deze kunnen dan door middel van de auto of een app berekend worden zodat u exact weet waar de stap zich voor doet.


🏎 Het maneuver wordt aangegeven door middel van het ‘bolletje-pijl principe’. Dit zijn symbolen waar het bolletje uw startpositie is en de pijl waar u naartoe moet rijden. Ook plaatsen wij de straatnamen er bij en extra informatie zoals verkeersborden in onduidelijke situaties. Op de rechtse pagina plaatsen wij een overzicht van de route op de linkse pagina als extra hulpmiddel, alsook checkpoints per pagina indien u een stap vergeet.


#teambuilding #teamdevelopment #customerexperience

Like Reageer