Kevin Van der Straeten
Trailrunning voor #oekraïne
Kevin Van der Straeten|
17 juli 2022

Om een goede balans tussen werk (eventplanner.net runnen) en privé te houden, ga ik graag 's ochtends vroeg op pad voor een lange duurloop. Vooral in de bergen. Met alles wat er in deze vreemde wereld gebeurt, heb ik besloten mijn passie voor hardlopen te combineren met 'iets terugdoen voor onze community'. Veel eventplanners in Oekraïne gebruikten ons eventplatform en software al om buitengewone evenementen te organiseren. Daarom heb ik besloten dit jaar voor #ukrain te lopen. Met dank aan de sponsors!


Hoofddoelen dit jaar zijn de halve marathon op de Faeröer eilandeb (in de bergen) en de Valencia Marathon. Ben jij ook een hardloopverslaafde of net gestart met lopen? Word lid van onze STRAVA-club.


Volg hier mijn trailrunning-avonturen hier

bekijk origineel

Like Reageer