Sander Ketels Kindershows & Entertainment
Kindershow Anders met Sander
Sander Ketels Kindershows & Entertainment|
11 april 2022

Kindershow Anders met Sander is de meest gevarieerde en unieke kindershow van Nederland en is te boeken voor uw eigen evenement.


Sander is al sinds 2005 toonaangevend op het gebied van kinderentertainment. Deze originele, gevarieerde en interactieve show kenmerkt zich door de gouden formule van verbluffende goocheltrucs, herkenbare mee-zing liedjes, een unieke buikspreekact en een daverende ballonnenparade. Sander maakt van ballonnen de meest uiteenlopende figuren en iedereen maakt kans om zo’n fraai fantasiefiguur mee naar huis te nemen.


Zijn unieke en afwisselende shows maken Sander terecht tot één van de meest gevraagde entertainers van dit moment. Hij weet perfect hoe hij de aandacht van de kinderen krijgt en hoe hij deze de gehele show kan behouden. Tijdens deze show maakt Sander geen gebruik van een dure en charmante assistente, maar haalt hij kinderen uit het publiek om hem te helpen. Het is een vrolijke en energieke show die je laat lachen aan de lopende band en staat garant voor één of twee uur lekker gek doen.


Deze show is geschikt voor o.a. feesttenten, winkelcentra, scholen, verenigingen, bedrijfsfeesten, Sinterklaasfeesten en is voorzien van een groot (of klein) showdecor, professioneel licht (optioneel), geluid en een geluidsman.

Like Reageer