JADA events
Stap jij mee op het JADA events schip?
JADA events|
28 november 2023

JADA events blijft groeien! Dat merken we aan de vele briefingen die blijven binnenstromen en de prachtige projecten die onze klanten aan ons toevertrouwen. Daarom is het nu het ideale moment om te zoeken naar extra bemanning om ons schip mee verder in de juiste richting te helpen varen. Kriebelt het al? Lees dan zeker verder en stel je kandidaat!

 

Wat zoeken we?

JADA events is een vlot doch professioneel evenementenbureau uit Antwerpen. Wij organiseren bedrijfsevenementen voor 10 tot 30 000 gasten en zorgen voor de hele organisatie - van concept tot follow-up in België en het buitenland: 'We Event Your Story'

Jij bent een enthousiaste creatieveling die een duidelijke hands-on mentaliteit hebt. Je hebt geen 9 to 5 mentaliteit en een echte passie voor het op papier zetten, plannen en uitvoeren van events. Je bent flexibel en positief ingesteld. Je kan zowel een leidinggevende rol vervullen op een event, als een echte teamspeler zijn in ons -al zeggen we het zelf- bijzonder tof team. Deadlines schrikken je niet af, in tegendeel ze motiveren je juist om een tandje bij te steken.

Je kan goed overweg met de volgende Microsoft Office programma’s: Excel, Word en Powerpoint. Je kan foutloos en verkopend schrijven in het Nederlands. Je hebt reeds relevante ervaring opgedaan in de evenementensector, een voorstel uitschrijven en budget opmaken is dus niet nieuw voor je.

Nice to have (dus geen must have): Je kan werken met grafische programma’s en 3D tekenprogramma’s. Een goede kennis van het Frans en Engels geeft je een streepje voor op je medekandidaten.

 

Wat bieden wij jou?

Je komt terecht in een vlot, tof en creatief team met een hoek af; in een aangename werkomgeving op het bruisende Zuid te Antwerpen, waar je je skills verder kan ontplooien en je veel creatieve ruimte krijgt. We zorgen voor een passende verloning volgens kennis en ervaring, aangevuld met maaltijd- en ecocheques. Indien je met de wagen komt, is er een overdekte parkeergarage voorzien op wandelafstand van kantoor.

 

Ga jij de uitdaging aan?

Stuur dan zeker je CV en motivatiebrief naar danny@jada-events.be vóór 9 december 2023.

Like Reageer