Hamburgerkraam Huren

Op zoek naar 'hamburgerkraam huren'? In onze database vind je alle leveranciers die hamburgerkraam huren aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'hamburgerkraam huren'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.7/10. Gebaseerd op 11 reviews over bedrijven in de categorie 'hamburgerkraam huren'.

Melis Events bv

Melis Events bv

Top

|Artur Ivlev (The Alpha Events)|28/12/2017

Een TOP bedrijf

Melis Events bv

Melis Events bv

Proclamatie

|Martine Claes (Scholengemeenschap HAST)|17/09/2017

Voor de eerstemaal samengewerkt met melis events en alles verlopen zoals gepland. In de offerte rekening gehouden met ons budget en toch mooi verzorgd binnen ons eigen thema.

Melis Events bv

Melis Events bv

Antwerp Pride 2017 - Love United Festival

|Bart Abeel (Antwerp Pride)|14/09/2017

Dat jaar vierden we de tiende editie van Antwerp Pride met een totaal vernieuwd concept op zatermiddag als main event na de Parade : Love United Festival.
We ontvingen in totaal meer dan 12.000 bezoekers.
Dirk Melis heeft met zijn team een uiterst belangrijke bijdrage geleverd aan het welslagen van dit evenement. Niet alleen zorgde Melis events voor kwaliteitsvolle foodtrucks, ook werden er zonder enige meerkost extra tapwagens aangebracht zodat we de mensenmassa beter konden bedienen. De food was van excellente kwaliteit en kreeg bovendien door toedoen van Dirk zijn goede relatie met Kommilfoo chef, Olivier De Vinck een een streepje Michelin allure. Zeker voor herhaling vatbaar!!

Melis Events bv

Melis Events bv

Een uitstekende service op maat!

|Ken Reyniers (Thienpont Artists & Events)|06/09/2017

Wij hebben met Thienpont Artists & Events gebruik gemaakt van de uitstekende diensten en service van "Melis Events bvba".
Een prachtig programma en aanbod aangepast aan jouw event en gasten.
De bediening van het personeel was ook zeer warm en hartelijk!
Een aanrader voor iedereen!
Wij zullen in de toekomst zeker en vast nog samenwerkingen aangaan met deze uitstekende leverancier!

Hamburgerkraam Huren

Op zoek naar 'hamburgerkraam huren' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan ben je aan het juiste adres. Op eventplanner.be vind je niet minder dan 6 leveranciers om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij de perfecte organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Hamburgerkraam huren: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor hamburgerkraam huren in een handig overzicht geplaatst zodat je moeiteloos kunt selecteren. Bekijk onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor diensten als hamburgerkraam huren, hamburgerkraam, hamburgerwagen, verhuur hamburgerkraam, hamburgerkraam verhuur, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kun je op onze website terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Link aanmelden

Voeg zelf kosteloos een firma toe aan deze lijst. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar hamburgerkraam huren. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: hamburgerkraam, hamburgerwagen, verhuur hamburgerkraam, hamburgerkraam verhuur, ...

Artikels

Hamburgerkraam op Gentse Feesten? 61.000 euro aub

Hamburgerkraam op Gentse Feesten? 61.000 euro aub

De eetkramen op de Gentse Feesten zijn geveild via een online systeem. Er zijn hallucinante bedragen geboden. Voor een hamburgerkraam op de Korenmarkt telt iemand jaarlijks 61.000 euro neer.