Chef Aan Huis

Op zoek naar 'chef aan huis'? In onze database vind je alle leveranciers die chef aan huis aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'chef aan huis'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Chef Aan Huis

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

No Photo Available

Chef op Bestelling

Schrijf review Wijnegem

Houdt u ervan om thuis moeiteloos uitgebreid te dineren? U houdt een werkvergadering en u wilt genieten van een stijlvolle keuken? Als kok aan huis verzorg ik voor u een topmenu ter plaatse.

No Photo Available

Tastebox

Schrijf review Kraainem

Unieke smaken, een schitterende maaltijd en de fijnste wijnen komen o zo veel beter tot hun recht als je ze met anderen deelt. Laat het nu net dàt zijn wat Tastebox met zijn verschillende mogelijkheden aanbiedt.

Bien Cuit

Bien Cuit

Schrijf review Borgerhout

Na een opleiding aan de kokschool en een catering foodtruck avontuur besloten Thomas Van Bouwel en Pieter Uytterlinde Bien Cuit op te richten.

CROP

CROP

Schrijf review Borgerhout

Biologisch, lokaal & seizoensgebonden. In mijn keuken zijn groenten the centerpiece van elke feesttafel. En dan het liefst wanneer ze op hun best zijn: elk in zijn seizoen.

No Photo Available

That's Cooking Catering

Schrijf review Vinkeveen

Eten op sterrenniveau in uw eigen omgeving? Uit eten kan ook bij u thuis! Een persoonlijke sfeer maakt het verschil tussen zomaar ergens een hapje eten of een bijzondere gebeurtenis waar iedereen jaren later nog over praat.

No Photo Available

ESB Traiteur & Events

Schrijf review Zele

E.S.B. de partner voor al uw events. Zowel voor de organisatie als de logistiek zijn wij graag uw aanspreekpunt. Wij zijn reeds meer dan 20 jaar actief in de evenementen-wereld. E.S.B. groeide van een verhuur bedrijf uit naar een partner.

Chef Aan Huis

Op zoek naar 'chef aan huis' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan kunnen wij jou helpen. Op deze pagina vind je niet minder dan 6 eventbedrijven om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de perfecte organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Chef aan huis: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor chef aan huis in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kunt selecteren. Bekijk onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor diensten als chef aan huis, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kun je op eventplanner.be terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventbedrijf aanmelden

Voeg zelf gratis een firma toe aan deze lijst. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar chef aan huis. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: ...

Filters

Trefwoorden

Reviews

Advertenties