Ticketing

Zoek je 'ticketing'? Op eventplanner.be vind je eventleveranciers die ticketing aanbieden in België. Zo wordt de organisatie van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Ticketing

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.3/10. Gebaseerd op 35 reviews over bedrijven in de categorie 'ticketing'.
 • GO-tickets

  GO-tickets

  Simpel en betrouwbaar

  Ons eerste evenement met Go Tickets. Liep gesmeerd. Zelden hulp nodig maar als dat het geval was waren ze er ook. Alleen het scannen ging mis aangezien de telefoons die we hadden niet te juiste software hadden. We waren te laat met het reserveren van de scanners van Go tickets. Volgende keer zeker weer met GO Tickets.

  Guus Koprer - Oud-leerlingen vereniging - 08/11/2018

 • GO-tickets

  GO-tickets

  Prettig samenwerken

  Voor een evenement van onze winkel hebben wij heel prettig samengewerkt met GO-Tickets.
  Mijn contactpersoon was zeer vriendelijk, behulpzaam en snel. Zowel in het organiseren van het evenement als de afhandeling van vragen rondom de kaarten van klanten ging zeer goed. Ze was zeer snel en goed bereikbaar als ik vragen had.
  Zelfs nu na het evenement is er de mogelijkheid om nog vragen af te handelen.
  Dank voor de samenwerking!

  Jenske Sypkens Smit - Humanoid - 06/06/2018

 • GO-tickets

  GO-tickets

  NWP 70 jaar Jong en Vitaal

  Het systeem van Go Ticket is eenvoudig en snel. Het team van Go Tickets is altijd bereikbaar en het is ze nooit te veel om welke voor vragen dan ook uitgebreid en top vriendelijk te beantwoorden. Ze denken met je mee, doen vanuit hun ervaringen suggesties en helpen met het uitvoeren/opstellen ervan. Met name de hulpvaardigheid van Ineke is geweldig.

  Corry Dijk-Keesmaat - Centraal Bureau NWP - 07/05/2018

 • GO-tickets

  GO-tickets

  GO-Tickets.....een zorg minder en een service erbij

  Wat ben ik blij dat iemand mij twee jaar geleden attendeerde op het bestaan van Go-Tickets.
  Ik organiseer een sinds twee jaar een benefiet festival Metal Up For A-T om geld in te zamelen voor de Twanfoundation. Deze stichting zamelt geld in voor onderzoek naar de zeldzame kinderziekte A-T.
  Vanaf dag 1 dat ik in contact kwam met Go-Tickets heb ik alleen maar goede ervaringen.
  In het eerste jaar had ikzelf een foutje gemaakt met het aanmaken van de tickets....die in een weekend in de verkoop gingen.
  Vijf minuten na de aanvang van de voorverkoop kwam ik achter die fout maar kreeg hem niet zo snel hersteld.
  1 keer de voicemail ingesproken en ik werd binnen een half uur...was denk ik nog korter teruggebeld. TOP
  Dit jaar kwam ik er achter dat mijn gsm welke ik net als vorig jaar als scanner wilde gebruiken niet meer compatibel was met hun vernieuwde software. Dit was vanwege de veiligheid van hun systeem werd mij verteld. Begrijpelijk dus ....want je verwacht dat er netjes wordt omgegaan met de gegevens van mij maar ook van degene die een ticket bestellen bij mij.
  Kreeg ik toch netjes een gsm in bruikleen.....gratis omdat dit evenement voor een goed doel was.
  Wil ik er ook nog bij vermelden dat ik al twee jaar korting krijg op de toeslag die Go-Tickets per verkocht ticket berekend.
  Ook zij denken dus mee voor het goede doel.
  Kortom....alleen maar aardige mensen aan de telefoon gehad als ik vragen had en een top service die deze mensen verlenen.
  Ik raad echt elke organisator van een evenement met kaarten in de voorverkoop aan om Go-Tickets eens een keer te proberen..... dan is het geen Go-Tickets meer maar Stay-Tickets......

  Edwin van den Ouweland - Metal Up For A-T - 21/02/2018

Ticketing

Op zoek naar 'ticketing'? Dan ben je aan het juiste adres. Op deze pagina vind je niet minder dan eventbedrijven om je hiermee te helpen. Deze eventleveranciers helpen je met plezier bij het organiseren van jouw evenement of bedrijfsfeest in België.

Ticketing: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor ticketing op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kan vergelijken. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op locatie. Handig, niet?

Voor zaken als ticketing, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kan je op onze website terecht.

Eventbedrijf aanmelden

Je kan zelf gratis een bedrijf toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar ticketing.

Tags: ...

Artikels

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!