Koelcel Huren

Op zoek naar 'koelcel huren'? In onze database vind je alle leveranciers die koelcel huren aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'koelcel huren'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

The Fungroup bv

The Fungroup bv

Schrijf review Beringen

Spanning, sensatie, glitter & glamour, een wereld vol fun. Voor extreme en speciale attracties op maat zit je bij The Fungroup helemaal goed! Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van de meest originele en vernieuwende attracties.

Rentwereld bv

Rentwereld bv

Schrijf review Culemborg

Rentwereld is gespecialiseerd in het verhuren van frietkarren, koelaanhangers, vriesaanhangers, mobiele koelcellen, koelkasten, toiletwagens en kassa units. Door onze centrale ligging kunnen wij u in heel Nederland, België en Duitsland van dienst zijn.

MobiCelVerhuur BV

MobiCelVerhuur BV

Schrijf review Eindhoven

Mobicel Verhuur is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren, verhuren en installeren van koelcellen en vriescellen die aansluiten bij uw persoonlijke wensen.

VKS Koeling Verhuur

VKS Koeling Verhuur

Schrijf review Kortemark

Koelcel kan op de grond geplaatst worden en verplaatst worden met transpallet of heftruck. Te Huur of te koop.

Tapwagen

Tapwagen

Schrijf review Amsterdam

U kunt bij ons terecht voor de verhuur van diverse tapwagens en tapeilanden.

Koelwagens courtens

Koelwagens courtens

Schrijf review Kuurne

Ons bedrijf zorgt er voor dat drank en voeding koel behouden wordt op ieder evenement, zowel diepvries als gewone koeling.

No Photo Available

Coolworld Nederland B.V.

Schrijf review Waalwijk

Coolworld is een internationale verhuurorganisatie van koel- en verwarmingsapparatuur.

No Photo Available

Mega industrial Engineering

Schrijf review Antwerpen

Koelcontainerhuren is jouw partner voor het huren van koelcontainers voor je event. Wij kunnen grote namen zoals Tomorrowland, Rock Werchter, Wecandance tot onze klanten noemen.

No Photo Available

Van Langenhove bvba

Schrijf review Torhout

Toiletwagens (standaard, luxe, VIP), grote toiletcontainers, biologische toiletten, kassacontainers, bureaucontainers, materiaalcontainers, koelcellen, diepvriezers, ...

No Photo Available

Klimacool Systems bvba

Schrijf review Sint-Truiden

Verhuur koelcellen en koelaanhangwagens voor evenementen.

Koelcel Huren

Zoek je naar 'koelcel huren' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan ben je aan het juiste adres. Op deze pagina vind je niet minder dan 10 eventbedrijven om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij de perfecte organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Koelcel huren: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor koelcel huren in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kunt selecteren. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op land en provincie. Handig, tock?

Voor services als koelcel huren, huren koelcel, verhuur koelcel, koelcel verhuur, verhuur koelcellen, mobiele koelcel, mobiele koelcellen, koelcellen huren, koelcel, koelcellen, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde services ben je bij eventplanner.be aan het juiste adres. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventbedrijf aanmelden

Voeg zelf gratis een leverancier toe aan dit platform. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar koelcel huren. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: huren koelcel, verhuur koelcel, koelcel verhuur, verhuur koelcellen, mobiele koelcel, mobiele koelcellen, koelcellen huren, koelcel, koelcellen, ...