Video Streaming

Zoek je 'video streaming'? Op eventplanner.be vind je toeleveranciers die video streaming aanbieden in België. Zo wordt het organiseren van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 5 reviews over bedrijven in de categorie 'video streaming'.
 • WebinarSolutions

  WebinarSolutions

  Prima samenwerking

  Voor de startersdagen van onze schoolverlaters hadden wij nood aan een bedrijf dat ons kon helpen bij het opnemen van de opleidingen. Dit werd intern vrij laat beslist. Ik contacteerde WebinarSolutions en kreeg die dag nog een telefoontje van Koen. Hij was nog vrij op de door ons gekozen data en was stipt op de afspraak aanwezig. We kregen de dag na de opnames al de gemonteerde video's. Van een snelle service gesproken! We zijn ook heel blij en enthousiast over de montage van de opnames (je kan o.a. per hoofdstuk en per slide doorklikken). Nogmaals bedankt Koen!

  Deborah Vanneste - Vandelanotte - 07/09/2018

 • WebinarSolutions

  WebinarSolutions

  Professionals!

  Het was een plezier om te kunnen samenwerken met Sandra en Koen!
  Het coaching- traject voorafgaand aan het opnemen, bleek van onschatbare waarde om onze boodschap die we wilden brengen nog krachtiger te laten overkomen.
  Tijdens de opnames werd voor een prima begeleiding gezorgd.
  Door de professionele aanpak konden we in een kleine 2 uur alles afwerken en werden de webinars dezelfde dag nog aangeleverd.
  Van zeer snelle en kwalitatieve dienstverlening gesproken! Webinar Solutions, experten in hun vak en een absolute aanrader om mee in zee te gaan!”
  Katy Lauwaert en Inés Cattoor – Synergie Belgium

  Inés Cattoor - Synergie Belgium - 23/10/2017

 • WebinarSolutions

  WebinarSolutions

  Webinars

  Veel technische mogelijkheden in studio en op locatie. Goede coaching voor opname. Procedure planning opname loopt zeer vlot. Goede locatie en 't is fijn samenwerken met jullie!

  Hüseyin Uygun - AG Insurance - 10/03/2017

 • WebinarSolutions

  WebinarSolutions

  Een video inblikken met passie - dan moet je bij Webinar Solutions zijn!

  Toch altijd best spannend maar ook bijzonder leuk om deel te nemen aan een video opname! Nog mooier wordt het als je dan de kans krijgt om samen te werken met twee professionele en creatieve mensen zoals Sandra en Koen. Het enthusiasme voor hun vak, bereidheid om mee te stappen in onze creatieve - en ook wel “out of the briefing” ideeen maar vooral hun passie voor het vak, professionalisme en gevoel voor humor hebben er voor gezorgd dat we niet alleen heel veel plezier hebben beleefd maar ook dat we een fantastisch originele video hebben kunnen inblikken! Heel hard geapprecieerd was ook de tijd die ze gemaakt hebben om even een korte rondleiding te geven in hun studio en om ons de wonderlijke - en onbekende - wereld van het witte doek te leren kennen. Top samenwerking en ik kijk alvast uit naar de volgende opportuniteit om nog eens een video in te blikken!

  elke Willaert - Microsoft - 05/03/2017

Video Streaming

Op zoek naar 'video streaming'? Dan ben je aan het juiste adres. Op onze website vind je maar liefst eventbedrijven om je hiermee te helpen. Deze toeleveranciers helpen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement of bedrijfsfeest in België.

Video streaming: alles op één website

Wij hebben alle info over video streaming in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kan vergelijken. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als video streaming, streaming video, videostreaming, social streaming, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op eventplanner.be terecht.

Leverancier toevoegen

Je kan zelf gratis een firma toevoegen aan deze lijst. Zo bereik je in één klap 125.000 potentiële klanten die op zoek zijn naar video streaming.

Tags: streaming video, videostreaming, social streaming, ...

Artikels

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!