Video Streaming

Op zoek naar 'video streaming'? In onze database vind je alle leveranciers die video streaming aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'video streaming'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Livecut.tv

Livecut.tv

Schrijf review Alken

LiveCut.tv realiseert HD-Video Multicam oplossingen voor uw congressen, bedrijfsevenementen, festivals, concertopnames. Specialisatie in draadloze oplossingen met Wireless HD-Camera, Point2Point met LED schermen tot 3KM, betaalbare Satelliet, ...

WebinarSolutions

WebinarSolutions

7 reviews Mechelen

Wij zijn gespecialiseerd in live (multicamera) videostreaming, interactieve Rich Media webcasts op Hybride Events, en professionele webinars (of on-demand opnames) vanuit onze videostudio in Mechelen.

Eventproducent

Eventproducent

Schrijf review Amsterdam

Eventproducent helpt organisatoren om hun evenement online zichtbaar te laten maken door middel van live video publishing. Met meer dan 100 livestream producties op onze naam kunnen wij gerust zeggen dat uw live videoregistratie bij ons in goede handen is

Eventique bv

Eventique bv

Schrijf review Brugge

DM&S Live is an event agency based in Bruges, with offices in Antwerp and Brussels. We have all the skills in-house to turn every event into a creative, appealing and unique experience.

No Photo Available

Telemak

Schrijf review Zaventem

Uw event, live of on demand streamen op internet? Telemak is sinds 1994 een betrouwbare partner voor de realisatie van uw (live) videocontent.

ShareYourSmile

ShareYourSmile

Schrijf review Lochristi

Wij stellen ons op als leverancier van fotomarketing oplossingen. Een photo booth huren bij ShareYourSmile staat garant voor een professionele aanpak.

WARPstreaming

WARPstreaming

Schrijf review Amstelveen

Altijd al met uw evenement meer publiek willen bereiken? Een webcast is de manier om het beriek van uw evenement te vergroten.

No Photo Available

Spring Lake productions

Schrijf review Hilversum

Ruim 25 jaar ervaring op het gebied van camerawerk & regie voor televisie en film producties. Ondersteuning in broadcast services: TV en film crews / Apparatuur & Techniek / Editing & Video nabewerking. 

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.6/10. Gebaseerd op 7 reviews over bedrijven in de categorie 'video streaming'.

WebinarSolutions

WebinarSolutions

Topkerels om mee samen te werken!

|Petra Champagne (Idewe)|07/12/2018

Ook na de derde samenwerking met de mensen van Webinarsolutions, ben ik (wij) nog steeds supertevreden.
Ze zijn erg toegankelijk, stellen je prima op je gemak (toch bij een live-webinar), de opnames zijn mooi gemonteerd. Bovendien slagen ze er in om foutjes tijdens live-webnars zo goed op te vangen dat de 'kijkers' er niets van merken!
Dus Koen en Wanne, dankjewel!

WebinarSolutions

WebinarSolutions

Opname webinar

|Annelies Mattheus (SD Worx Staffing Solutions - Experts in Payrolling)|02/11/2018

Mijn werkgever zet momenteel volop in op digitalisering. Voor mijn functie als trainer wil dit zeggen dat we verschillende webinars willen aanbieden aan onze klanten. Na zelf wat uitgeprobeerd te hebben op het bedrijf, gingen we langs bij webinarsolutions. Zij hebben ons een heel aantal goede tips meegegeven alvorens we zijn gestart met de opnames. Deze opnames zijn gebeurd in een zeer professionele setting. Ik was toch wel even onder de indruk maar door de ondersteuning van Sandra liep alles zeer vlot! Wij zijn alvast super tevreden met het resultaat en hopen in de toekomst nog veel met jullie te mogen samenwerken.

WebinarSolutions

WebinarSolutions

Prima samenwerking

|Deborah Vanneste (Vandelanotte)|07/09/2018

Voor de startersdagen van onze schoolverlaters hadden wij nood aan een bedrijf dat ons kon helpen bij het opnemen van de opleidingen. Dit werd intern vrij laat beslist. Ik contacteerde WebinarSolutions en kreeg die dag nog een telefoontje van Koen. Hij was nog vrij op de door ons gekozen data en was stipt op de afspraak aanwezig. We kregen de dag na de opnames al de gemonteerde video's. Van een snelle service gesproken! We zijn ook heel blij en enthousiast over de montage van de opnames (je kan o.a. per hoofdstuk en per slide doorklikken). Nogmaals bedankt Koen!

WebinarSolutions

WebinarSolutions

Professionals!

|Inés Cattoor (Synergie Belgium)|23/10/2017

Het was een plezier om te kunnen samenwerken met Sandra en Koen!
Het coaching- traject voorafgaand aan het opnemen, bleek van onschatbare waarde om onze boodschap die we wilden brengen nog krachtiger te laten overkomen.
Tijdens de opnames werd voor een prima begeleiding gezorgd.
Door de professionele aanpak konden we in een kleine 2 uur alles afwerken en werden de webinars dezelfde dag nog aangeleverd.
Van zeer snelle en kwalitatieve dienstverlening gesproken! Webinar Solutions, experten in hun vak en een absolute aanrader om mee in zee te gaan!”
Katy Lauwaert en Inés Cattoor – Synergie Belgium

Video Streaming

Op zoek naar 'video streaming' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan kunnen wij jou helpen. Op eventplanner.be vind je niet minder dan 8 eventbedrijven om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij het organiseren van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Video streaming: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor video streaming op een pagina geplaatst zodat je moeiteloos kunt selecteren. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor zaken als video streaming, streaming video, videostreaming, social streaming, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kun je op eventplanner.be terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventleverancier aanmelden

Voeg zelf kosteloos een firma toe aan deze pagina. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar video streaming. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: streaming video, videostreaming, social streaming, ...

Artikels

Jouw meeting anders organiseren? Whales On Waves lanceert iConference 3.0

Jouw meeting anders organiseren? Whales On Waves lanceert iConference 3.0

Begin dit jaar lanceerde Whales On Waves, op het jaarlijkse Retina Symposium in Amsterdam, een volledig nieuwe versie van haar interactieve meetingtool: iConference 3.0.

Camerabewaking op events wordt onmisbaar

Camerabewaking op events wordt onmisbaar

Camerabewaking op evenementen wordt steeds belangrijker. De mobiele camera's zijn niet enkel handig voor observaties, maar bieden ook een extra motivatie in de aanvraag van vergunningen.

Waar rekening mee houden als je een event streamt?

Waar rekening mee houden als je een event streamt?

Er verandert weinig in de event-industrie. We doen nog altijd dezelfde dingen die we 50 jaar geleden deden: elkaar ontmoeten om verschillende onderwerpen te bespreken, connecties te bouwen en te luisteren naar industry leaders.

6 tips om online deelnemers te verwelkomen bij hybride evenementen

6 tips om online deelnemers te verwelkomen bij hybride evenementen

Het web staat vol met blogposts en artikelen over hybride evenementen. En ze hebben allemaal iets gemeen, wat ik persoonlijk echt storend vind: ze trekken een scherpe rode lijn tussen 'live' en 'virtuele' deelnemers.