header

Verlichting Huren

Op zoek naar 'verlichting huren'? Op onze website vind je eventbedrijven die verlichting huren aanbieden in België. Zo wordt het organiseren van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Verlichting Huren

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.5/10. Gebaseerd op 16 reviews over bedrijven in de categorie 'verlichting huren'.
 • Savanger

  Savanger

  Topper

  Perfecte partner voor je feestje.
  Sacha is een topper

  Niek Verberckmoes - 01/04/2019

 • Savanger

  Savanger

  Aanrader

  Sascha van Savanger heeft mijn event compleet gemaakt. Het persoonlijke contact en de begeleiding maakten echt het verschil. Savanger gaat mij nog terugzien voor andere events!

  Wim Van Dessel - ALLSOUND - 21/01/2019

 • Savanger

  Savanger

  Zeer tevreden

  Vlotte communicatie, goed materiaal en alles ruim op tijd aanwezig

  Thomas Thys - 19/11/2018

 • Savanger

  Savanger

  Superservice!

  Ik zocht voor een klein feestje (sweet 16) een set CDJ’s en een DJM. Door Facebook en omdat ik het bedrijf al kende ben ik bij hun terechtgekomen en ik ben ontzettend tevreden over de service! Heel snel een offerte gekregen en heel correct met hun kunnen onderhandelen. Ze zijn heel goed bereikbaar en zijn heel flexibel! Echt een aanrader voor een DJ die zelf materiaal moet gaan huren en voor grotere organisaties!

  Matthias Kerkhofs - 02/10/2018

Verlichting Huren

Op zoek naar 'verlichting huren'? Dan ben je aan het juiste adres. Op eventplanner.be vind je maar liefst eventbedrijven om je hiermee te helpen. Deze leveranciers helpen je graag bij het organiseren van jouw evenement of bedrijfsfeest in België.

Verlichting huren: een handig overzicht

Wij hebben alle info over verlichting huren in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op locatie. Handig, niet?

Voor zaken als verlichting huren, verhuur verlichting, verlichting verhuur, verlichting, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op onze website terecht.

Bedrijf aanmelden

Je kan zelf gratis een bedrijf toevoegen aan deze lijst. Zo bereik je in één klap 125.000 potentiële klanten die op zoek zijn naar verlichting huren.

Tags: verhuur verlichting, verlichting verhuur, verlichting, ...

Artikels

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!