header

Bruiloft Dj

Op zoek naar 'bruiloft dj'? Op onze website vind je bedrijven die bruiloft dj aanbieden in België. Met hun hulp wordt het organiseren van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 6 reviews over bedrijven in de categorie 'bruiloft dj'.
 • Feestbaron

  Feestbaron

  Prijs kwaliteit dik in orde

  De DJ was zeer vriendelijk en ging professioneel te werk.
  Goedkoper dan veel andere met op z'n minst dezelfde service of beter.

  Sam Goderis - 27/03/2019

 • Feestbaron

  Feestbaron

  Feestbaron is TOP

  Zeer aangename en professionele samenwerking met Jacky van Feestbaron, waar naar de klant wordt geluisterd. Alles verliep vlekkeloos van begin tot einde. Prachtig dj meubel en verlichting. Jacky is zeer vriendelijk en zeer behulpzaam. Prijs kwaliteit heel goed.

  Heidi Demeyere - 27/03/2019

 • Feestbaron

  Feestbaron

  Top dj!!

  Bijna 3 jaar geleden verzorgde Jacky ons huwelijksfeest in 'De Palingbeek' in Zillebeke. Al zeer vroeg zat de sfeer erin, zelfs mijn man die oorspronkelijk zei: 'ik dans niet graag' was niet van de dansvloer weg te slaan! Echt iedereen was vol lof over jou als dj!!
  Lies & Stieven

  Desodt Lies - 27/03/2019

 • Feestbaron

  Feestbaron

  Beste DJ

  Ons trouwfeest is al 2 jaar geleden en door de muziek en dj skills spreken de gasten er nog van.
  Geen reden om te twijfelen, heb je een feest in het vooruitzicht boek dan zeker de feestbaron, hij is zijn naam meer dan waard.
  Lorenzo L

  Lorenzo Leire - 25/03/2019

Bruiloft Dj

Zoek je 'bruiloft dj'? Dan ben je aan het juiste adres. Op onze website vind je niet minder dan leveranciers om je hierbij te helpen. Deze bedrijven helpen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw bedrijfsevenement of feest in België.

Bruiloft dj: alles op één website

Wij hebben alle info over bruiloft dj in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als bruiloft dj, bruiloftdj boeken, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op eventplanner.be terecht.

Link toevoegen

Je kan zelf gratis een leverancier toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap 125.000 potentiële klanten die op zoek zijn naar bruiloft dj.

Tags: bruiloftdj boeken, ...

Filters

Zoekwoorden

Reviews

Advertenties