Springkussen Huren

Op zoek naar 'springkussen huren'? Op onze website vind je leveranciers die springkussen huren aanbieden in België. Met hun hulp wordt het organiseren van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Springkussen Huren

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.7/10. Gebaseerd op 22 reviews over bedrijven in de categorie 'springkussen huren'.
 • V-Formation

  V-Formation

  All play and no work!

  Met ons topteam van 14 mensen hebben we een dagje Office Olympics gedaan. Goed georganiseerd en iedereen tevreden aan het eind van de dag. Jong en oud heeft er van genoten. V-formation wordt warm aanbevolen!

  Lodewijk Kiekens - Timfin - 24/09/2018

 • Jump 4 Joy LuchtkussenVerhuur

  Jump 4 Joy LuchtkussenVerhuur

  Geslaagd feestje

  Netjes op tijd geleverd, prima service kwaliteit prijsverhouding.

  Dorus Steevens - 12/09/2018

 • V-Formation

  V-Formation

  Work incentive

  The incentive went really well, V formation answered to all of my questions; and this even with last minute changes.
  We did a Devil's run, Highland games and bubble soccer. It was really appreciated by the team and we spend a really good time.
  Thanks!

  Florie Manil - Huxley - 10/09/2018

 • Jump 4 Joy LuchtkussenVerhuur

  Jump 4 Joy LuchtkussenVerhuur

  Onze redder in nood!

  Wij waren heel erg blij dat we Jump4Joy gevonden hadden. In eerste instantie zouden ze ons alleen een popcorn en slushmachine leveren. Echter de middag voor ons evenement bleek dat de leverancier van onze andere randanimatie een probleem had met zijn agenda en ons door door niet meer kon leveren.
  Gelukkig was Arthur er. Samen met hem regelde we nog de benodigde randanimatie die nog dezelfde avond gebracht werd zodat ons feest toch gewoon door kon gaan! Ook stond Arthur ons met raad en daad terzijde. We hebben hem wel tig keer gebeld met een vraag over het aansluiten of opzetten en elke keer hielp hij ons geduldig om tot de conclusie te komen dat wij in onze zenuwen niet goed gekeken hadden, grinnnnnn
  Kortom ik zou Jump4Joy zeer zeker aanraden voor welk feest dan ook. Je voelt de passie van dit bedrijf in alles wat ze doen en ze zullen echt alles uit de kast halen om te helpen. Wij zullen nog vaker met Jump4Joy in zee gaan als is het alleen al voor het aanstekelijke enthousiasme van Arthur ;)

  Yvonne Koolhaas - Gasthuisveld/Izeven - 21/08/2018

Springkussen Huren

Zoek je 'springkussen huren'? Dan heb je geluk. Op deze pagina vind je niet minder dan toeleveranciers om je hierbij te helpen. Deze toeleveranciers helpen je met plezier bij het organiseren van jouw bedrijfsevenement of feest in België.

Springkussen huren: alles op één pagina

Wij hebben alle info over springkussen huren op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op regio. Handig, niet?

Voor zaken als springkussen huren, verhuur springkussen, springkussen verhuur, verhuur springkussens, springkussenverhuur, springkussen, springkussens, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten ben je op eventplanner.be aan het juiste adres.

Eventleverancier aanmelden

Je kan zelf gratis een leverancier toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap 125.000 potentiële klanten die op zoek zijn naar springkussen huren.

Tags: verhuur springkussen, springkussen verhuur, verhuur springkussens, springkussenverhuur, springkussen, springkussens, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!