Springkussen Huren

Op zoek naar 'springkussen huren'? Op onze website vind je leveranciers die springkussen huren aanbieden in België. Met hun hulp wordt het organiseren van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Springkussen Huren

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.55/10. Gebaseerd op 10 reviews over bedrijven in de categorie 'springkussen huren'.
 • V-Formation bvba

  V-Formation bvba

  Inflatable fun

  V-formation heeft onze sportactiviteit georganiseerd voor 80 personen. Het contact verliep vlot en professioneel. Het was heel tof georganiseerd, van opwarming tot slot. Alle activiteiten werden op maat aangeboden (in ons geval: competitiegericht, sportief en samenwerking). Ze deden hun uiterste best om ons team in het Frans aan te spreken, wat heel goed onthaald werd. Ik heb enkel positieve reacties gekregen. Wij raden V-formation zeker aan bij andere bedrijven.

  I. VDM - Decathlon Evere - 30/01/2018

 • Jump 4 Joy LuchtkussenVerhuur

  Jump 4 Joy LuchtkussenVerhuur

  Zeer goede service!

  Wij huren zeer regelmatig spullen bij Jump4Joy, waar ik nog nooit spijt van heb gehad! De service is altijd super en er wordt overal in meegedacht! Een echte aanrader!

  Vera Hillemans - Heppie Hotel - 22/01/2018

 • Jump 4 Joy LuchtkussenVerhuur

  Jump 4 Joy LuchtkussenVerhuur

  Super bedankt

  Mooie opvallende skytubes en een vriendelijke goede service

  Karin v Zweden - Body Balance - 27/12/2017

 • Jump 4 Joy LuchtkussenVerhuur

  Jump 4 Joy LuchtkussenVerhuur

  Perfecte service en schoon materiaal

  Wegens slechte weersvoorspellingen hadden we ons feest binnen gepland maar op de dag zelf (zondag) was het weer zo stralend dat we last minute toch een springkussen wilden huren voor de kinderen. Na een paar verhuurbedrijven die niet thuis gaven of ons nee verkochten hadden we Jump 4 Joy aan de lijn die ons adviseerde en ook zsm dit kussen kwam bezorgen en plaatsen nog voordat ons feest begon. Een mooie en schone leeuw voor de kinderen van genoten hebben en in de avond werd alles weer netjes opgehaald.
  Bedankt Arthur en tot de volgende keer.

  Joost Peeters - 24/12/2017

Springkussen Huren

Zoek je 'springkussen huren'? Dan heb je geluk. Op deze pagina vind je niet minder dan toeleveranciers om je hierbij te helpen. Deze toeleveranciers helpen je met plezier bij het organiseren van jouw bedrijfsevenement of feest in België.

Springkussen huren: alles op één pagina

Wij hebben alle info over springkussen huren op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op regio. Handig, niet?

Voor zaken als springkussen huren, verhuur springkussen, springkussen verhuur, verhuur springkussens, springkussenverhuur, springkussen, springkussens, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten ben je op eventplanner.be aan het juiste adres.

Eventleverancier aanmelden

Je kan zelf gratis een leverancier toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap 125.000 potentiële klanten die op zoek zijn naar springkussen huren.

Tags: verhuur springkussen, springkussen verhuur, verhuur springkussens, springkussenverhuur, springkussen, springkussens, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!