Mobiele Acts

Op zoek naar 'mobiele acts'? In onze database vind je alle leveranciers die mobiele acts aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'mobiele acts'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 7 reviews over bedrijven in de categorie 'mobiele acts'.

Little Dixie

Little Dixie

Zalig!!!

|Geert Devos|02/03/2020

Jullie hebben zonder twijfel met het opluisteren van de receptie van het huwelijksfeest van onze zoon en schoondochter een ongelooflijke feesttoon gezet, nogmaals hartelijk dank ervoor!!!

Little Dixie

Little Dixie

Absoluut een aanrader!

|Sven GEENENS (GO! Atheneum Lokeren)|29/02/2020

Afgelopen zaterdag zaten onze sporthal en het schoolrestaurant afgeladen vol. Meer dan 400 oud-leerlingen en leraren van het Atheneum Lokeren hielden er een grootste reünie. Dat het zo'n grandioos succes was, is mede te danken aan Erik en Angela van Little Dixie. Wat een ambiance! Ze stemden hun repertoire volledig af op het doelpubliek en zorgden zo voor heel wat sfeer. Bij deze boeken we hen alvast voor 2025.

Little Dixie

Little Dixie

10/10 voor sfeer en ambiance

|Marc Gorremans (Thomas More Mechelen-Antwerpen)|28/02/2020

Toffe samenwerking! Little Dixie een echte aanrader voor sfeer op je evenement!
Thomas More Mechelen-Antwerpen

Little Dixie

Little Dixie

Fantastisch optreden op onze trouwreceptie!

|Griet V.|28/02/2020

Alvast super bedankt om van onze mooiste dag een nog mooiere dag te maken.
Jullie vrolijke optreden zorgde voor enorm veel sfeer tijdens onze trouwreceptie.
Al blazend en zingend mengden jullie zich tussen onze gasten en de reacties die we van hen kregen waren laaiend enthousiast.

Mobiele Acts

Zoek je naar 'mobiele acts' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan ben je aan het juiste adres. Op eventplanner.be vind je maar liefst 6 eventbedrijven om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Mobiele acts: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor mobiele acts in een handig overzicht geplaatst zodat je moeiteloos kunt selecteren. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor services als mobiele acts, mobiele act, mobile acts, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kun je op eventplanner.be terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Link aanmelden

Voeg zelf gratis een bedrijf toe aan deze lijst. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar mobiele acts. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: mobiele act, mobile acts, ...

Artikels

Boek een zakkenroller en sla 2 vliegen in één klap

Boek een zakkenroller en sla 2 vliegen in één klap

Zoals je misschien zelf gezien hebt, was The Charming Thief in 2016 twee keer te zien in het populaire VTM programma 'Jonas & Vangeel'. Zo kreeg het zakkenrollen als entertainment én preventie een flinke boost. Maar Dominik Messiaen gaat nóg verder...

Origineel sorteren op zomerfestivals

Origineel sorteren op zomerfestivals

Eén van de opmerkelijkste animaties op de seizoensopener Dranouter Aan Zee was ongetwijfeld het Recycling Palace. Een opvallende en originele attractie met een positieve boodschap over recycleren.