Ijskar Huren

Op zoek naar 'ijskar huren'? In onze database vind je alle leveranciers die ijskar huren aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'ijskar huren'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Het Ijsmanneke nv

Het Ijsmanneke nv

Schrijf review Kasterlee

Na 50 jaar zijn we ervan overtuigd: iedereen lust wel een ijsje!! Wij serveren het echte schepijs voor enkele tientallen tot 25.000 personen.

Cateringservice van Dijk

Cateringservice van Dijk

Schrijf review Deventer

Cateringservice van Dijk, ook bekend als Evenementenservice van Dijk en Snackwagenhuren nl is een veelzijdige partner voor kleine en grote evenementen.

't Ijshoorntje

't Ijshoorntje

Schrijf review Tielt

T Ijshoorntje, uw feestspecialist! U kan bij ons terecht voor de volledige organisatie van uw feest: Concept, Locatie, Decoratie, Animatie, BBQ/Grill Catering, Dessert Catering.

Ice Ice Baby

Ice Ice Baby

Schrijf review Opwijk

Een feest op de planning? Wat denk je van een oldtimer ijswagen of foodtruck bij jou aan huis? Ice Ice Baby is beschikbaar met ambachtelijk ijs en Brusselse wafels op alle soorten events.

Creme dela creme

Creme dela creme

Schrijf review Hever

Unieke ijsjes ijskar in belgie met een elektrische tuk-tuk. Huisgemaakt ijs met verschillend smaken, leuke dips, slagroom, sauzen. Dit alles word geschept op een hoorntje, galletje of in een potje.

Café crème

Café crème

Schrijf review Sint-Niklaas

Café Crème is ontstaan uit een passie voor het lekkerste ijs van België, gemaakt door het oudste en beste ijssalon van België. We zochten en vonden 2 unieke foodtrucks, met de vereiste uitstraling én een unieke touch.

Feestverhuurnijmegen

Feestverhuurnijmegen

Schrijf review Malden

Feestverhuurnijmegen is uw totaalleverancier voor het feest zoals u het thuis graag zou willen geven. Wij hebben een zeer breed verhuur assortiment.

No Photo Available

Obrigado ijsspecialiteiten

Schrijf review Epe

IJs van Obrigado Icedream is dé feestformule om uw evenement smaakvol op te luisteren. Met diverse 'ijs-dromen' voor uw gasten. Van sfeervolle Veluwse ijscokarren met handgemaakt ijs tot prachtige sorbets met vers fruit.

No Photo Available

Maras ijs

Schrijf review Waalwijk

Het exclusieve Maras ijs wordt op een eigentijdse wijze gepromoot via onze artiesten IJsco Ali en IJsco Hasan. Via een unieke en humoristische show wordt het ijs aan het publiek overhandigd.

No Photo Available

Jan Bogaerts Attracties & Creaties

Schrijf review Turnhout

Verhuur, verkoop en verzorging van meer dan 800 games, eye-catchers en party effects.

No Photo Available

Ijs & zo

Schrijf review Leidschendam

Wij verzorgen ijs catering op locatie met ons mobiele ijssalon; een Piaggio Ape met maar liefst 9 smaken ijs. Ook doen wij koffie, zelfs icm ijs (2 smaken max).

Ijskar Huren

Op zoek naar 'ijskar huren' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan heb je geluk. Op deze pagina vind je niet minder dan 11 eventbedrijven om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij het organiseren van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Ijskar huren: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor ijskar huren in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kunt selecteren. Bekijk onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor services als ijskar huren, ijskar verhuur, ijskarren, ijskarretjes, verhuur ijskar, ijskarretje, huur een ijskar, ijskarverhuur, ijskar, ijscoman, mobiele ijssalon, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kun je op onze website terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Leverancier aanmelden

Voeg zelf gratis een leverancier toe aan deze lijst. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar ijskar huren. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: ijskar verhuur, ijskarren, ijskarretjes, verhuur ijskar, ijskarretje, huur een ijskar, ijskarverhuur, ijskar, ijscoman, mobiele ijssalon, ...