Verkeersregelaars

Op zoek naar 'verkeersregelaars'? In onze database vind je alle leveranciers die verkeersregelaars aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'verkeersregelaars'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

MECgroep bv

MECgroep bv

10 reviews Haaksbergen

MECgroep B.V. biedt u professionele (medische) hulpverlening en veiligheid, met gekwalificeerd personeel, voor ieder soort evenement, waarbij de zorg aan de patiënt en veiligheid centraal staan.

Securipro

Securipro

Schrijf review Zonhoven

Gespecialiseerd in evenementen beveiliging.

Medical Event Care

Medical Event Care

Schrijf review Haaksbergen

Medical Event Care; professionele medische ondersteuning voor elk evenement. Medical Event Care is een organisatie die u op verschillende zorgniveaus medisch kan ondersteunen tijdens uw evenement.

No Photo Available

Verkeersregelaar-Nederland bv

Schrijf review Est (Gld)

Wij zijn een organisatie die gespecialiseerd is in het regelen van verkeer bij o.a. wegomleggingen, wegwerkzaamheden, festiviteiten, parkeergelegenheden en calamiteiten.

No Photo Available

De Verkeersregelaars Centrale

Schrijf review Schagen

Bij diverse evenementen zijn verkeersregelaars wenselijk. Verkeersregelaars worden ingezet wanneer het verkeer bij een activiteit in goede banen geleid moet worden om de veiligheid van weggebruikers te waarborgen.

No Photo Available

Alman Verkeersdiensten

Schrijf review Rotterdam

Alman Verkeersdiensten is een bedrijf die zich bezig houdt met verkeersmanagment en de verhuur van verkeersregelaars.

No Photo Available

Scorpions Nederland

Schrijf review Etten-Leur

Als organisator dient u een veilige omgeving te kunnen garanderen onder alle omstandigheden. Scorpions kan dit stuk voor u overnemen en concreet advies uitbrengen waar u mee verder kan.

Add you event company to this list?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.6/10. Gebaseerd op 10 reviews over bedrijven in de categorie 'verkeersregelaars'.

MECgroep bv

MECgroep bv

Professionele ondersteuning groot jeugdtoernooi

|Huub Wilbrink (AVV Zeeburgia)|28/09/2020

In de herfstvakantie 2019 heeft de MEC groep ons Eeuwige Jeugd toernooi ondersteund op medisch gebied. Meer dan 1.000 sportende kinderen waren daarmee verzekerd voor professionele medische ondersteuning. Dit was helaas af en toe nodig, op die momenten werd goed en tijdig behandeld.
Voor 2020 is de MEC groep ook weer gevraagd te ondersteunen.

MECgroep bv

MECgroep bv

Professionele hulpverlening

|Raema Hamersma (Team Nederland Zingt, Evangelische Omroep)|16/12/2019

Al een aantal jaar maken we voor onze Nederland Zingt tv-opnames gebruik van medische ondersteuning van de MEC groep.
Tijdens deze avonden, waarbij de bezoekersaantallen variëren van zo’n 300-1000 mensen wordt zeer professioneel gewerkt en er wordt vanuit kundigheid meegedacht over hoe we e.e.a. zo soepel mogelijk kunnen laten verlopen.
Mocht er iets voorvallen wordt er door de MEC groep snel gehandeld, maar wel in alle rust. Hierdoor kunnen de opnames vaak geruisloos doorgaan. Onze bezoekers zijn in goede handen en wij zijn erg blij met de fijne samenwerking!

MECgroep bv

MECgroep bv

internationale vakmensen

|Rutger Griemink (Racepark Meppen (DL))|09/10/2019

Wij doen inmiddels al een tijdje, naar tevredenheid, zaken met de MEC groep.
Tijdens ons eerste contact kwam al snel naar voren dat wij te maken hadden met mensen met verstand van zaken.
Bij de uitleg over het evenement kwamen er al inhoudelijke vragen, hierdoor was het inplannen van noodhulp en ondersteuning dan ook fijn samenwerken.
Zeker een aanbeveling voor ondersteuning bij autosport evenementen. Wij als Racepark Meppen, gaan voor een prettige en lange samenwerking met de MEC groep.

MECgroep bv

MECgroep bv

MEC ondersteuning tijdens KraKaKarnaval

|marijn pennings (stichting kraka karnaval)|09/10/2019

We maken al 2 jaar gebruik van de MEC groep tbv de medische ondersteuning bij ons carnavals evenement "KraKaKarnaval". Gezien het karakter van het feest en de jeugdige doelgroep hebben we gekozen voor ondersteuning waarbij ook alcohol en drugs misbruik adequaat kan worden getackeld. Afgezien van enkele kleine blessures hebben we slechts 1 keer een serieus geval gehad. Hierbij traden de medewerkers professioneel en doordacht op. Mede hierdoor is verdere schade beperkt gebleven. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en communicatie. Een kleine tip voor MEC : een meer pro-actieve houding tijdens en op het festival zou eventueel alcohol en drugs misbruik eerder op kunnen sporen. Verder complimenten en tot ziens op 24 februari 2020. Marijn Pennings voorzitter stichting Kraka Karnaval

Verkeersregelaars

Op zoek naar 'verkeersregelaars' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan heb je geluk. Op onze website vind je maar liefst 7 eventbedrijven om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Verkeersregelaars: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor verkeersregelaars in een handig overzicht geplaatst zodat je moeiteloos kunt selecteren. Ontdek onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op land en provincie. Handig, tock?

Voor diensten als verkeersregelaars, verkeersregelaar, bevoegd verkeersregelaar, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten ben je bij eventplanner.be aan het juiste adres. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventleverancier aanmelden

Voeg zelf gratis een leverancier toe aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar verkeersregelaars. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: verkeersregelaar, bevoegd verkeersregelaar, ...