Vloeren Verhuur

Op zoek naar 'vloeren verhuur'? In onze database vind je alle leveranciers die vloeren verhuur aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'vloeren verhuur'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Van Ham Tenten & Podia bv

Van Ham Tenten & Podia bv

15 reviews Bladel

Van Ham Tenten & Podia is al meer als 40 jaar een toonaangevend bedrijf op het gebied van tenten en podia.

Expovision bvba

Expovision bvba

Schrijf review Willebroek

Expovision is ontstaan uit Sound Explosion Rent die sinds 1995 actief is in de evenementen sector. Sound Explosion werd opgericht in 1995 door de huidige zaakvoerder Ivan Beukelaers.

123Floorrent bv

123Floorrent bv

Schrijf review Bladel

123 Floorrent is een jong en dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in evenementenvloeren voor oa: Festivals, concerten, voetbalstadions enz.

Blitzz 4U

Blitzz 4U

Schrijf review Bornem

Blitzz & co verkoopt en verhuur feestmateriaal van hoge kwaliteit aan zeer scherpe prijzen. Wij bieden voortdurend nieuwe producten aan die uw feest, organisatie of onderneming een bepaalde exclusiviteit geven.

No Photo Available

Expo Floor

Schrijf review Wijnegem

Expo Floor verhuurt en plaatst verhoogde vloeren op beurzen, evenementen, shows, productpresentaties,… kortom overal waar er op een hoger niveau gepresenteerd dient te worden.

No Photo Available

Koppen Tentenverhuur

Schrijf review Nederweert

Koppen Tentenverhuur is gespecialiseerd in het verhuren van pagodetenten (3x3m, 4x4m, 5x5m en 6x6m) en vloeren, compleet op- en afgebouwd door heel Nederland, België en Duitsland en heeft ruim 200 pagodetenten en 10.000m² vloer op voorraad.

No Photo Available

Event Floor bv

Schrijf review Schiedam

Event-Floor voorziet internationaal zowel in- als outdoor tijdelijke vloerstructuren op festivals, beurzen, concerten en dergelijke evenementen.

No Photo Available

Berkvens Tentenverhuur

Schrijf review Beegden

Berkvens Tentenverhuur biedt u op het gebied van verhuur een totaalconcept aan met goede service en kwaliteit. Wij leveren de diverse tenten in de meest uit éénlopende afmetingen.

No Photo Available

Profloor Europe bv

Schrijf review Uden

Profloor Europe bv is an manufacturer of portable flooring, access roads and platforms.

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.5/10. Gebaseerd op 15 reviews over bedrijven in de categorie 'vloeren verhuur'.

Van Ham Tenten & Podia bv

Van Ham Tenten & Podia bv

Prettige samenwerking

|Wim van Dijk (Oogenlust bv)|27/11/2018

Van Ham Tenten & Podia is voor ons een hele fijne en betrouwbare samenwerkingspartner.

Van Ham Tenten & Podia bv

Van Ham Tenten & Podia bv

Feedback

|Rik van der laak|17/10/2018

Voorbereiding is altijd goed, tekeningen die aangeleverd worden zijn duidelijk en correct. Snelle reacties via mail en/of telefoon. Op de afgesproken tijden op locatie. Enige nadeel is dat de prijsonderhandelingen soms moeilijk zijn, evenementen blijft een moeilijke en risico volle branche.

Van Ham Tenten & Podia bv

Van Ham Tenten & Podia bv

Meedenkend & Meewerkend!

|Sander Nijssen (Stichting JONG! Theater)|14/10/2018

In de totstandkoming van onze laatste twee musicalproducties is Van Ham Tenten & Podia een bijzonder prettige partners geweest. Van het meedenken in het concept, het ontwerpen van de bouwtekeningen tot de daadwerkelijke op- en afbouw van de ruwbouw van ons decor. De medewerkers zijn vriendelijk, behulpzaam en welwillend om tezamen tot het juiste resultaat te komen!

Van Ham Tenten & Podia bv

Van Ham Tenten & Podia bv

Bokshaai Nostalgische Kermis

|Carlo van Mierlo|04/10/2018

Voor de tweede editie van Bokshaai Nostalgische Kermis hebben we ook deze keer weer een prachtige feesttent van de firma van Ham gebruikt.
Dit maal weer een slag groter en een nog mooier podium dan de vorige editie, ook de samenwerking in opbouw en afbouw verliep geheel volgens planning.
Over twee jaar gaan we weer aan de slag voor editie 3 van de kermis maar dat er een tent zal staan van de firma van Ham is wel zeker.
Met vriendelijke groeten,
Bestuur Bokshaai Kermis

Vloeren Verhuur

Op zoek naar 'vloeren verhuur' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan kunnen wij jou helpen. Op deze pagina vind je maar liefst 9 leveranciers om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij de perfecte organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Vloeren verhuur: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor vloeren verhuur in een handig overzicht geplaatst zodat je moeiteloos kunt selecteren. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor diensten als vloeren verhuur, vloer verhuur, verhuur vloer, vloeren, vloer, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kun je op eventplanner.be terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Bedrijf aanmelden

Voeg zelf kosteloos een eventbedrijf toe aan deze lijst. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar vloeren verhuur. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: vloer verhuur, verhuur vloer, vloeren, vloer, ...