Kindervoorstelling

Op zoek naar 'kindervoorstelling'? In onze database vind je alle leveranciers die kindervoorstelling aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'kindervoorstelling'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Kindervoorstelling

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

No Photo Available

Doublee Animatie & Theater

Schrijf review Amersfoort

Doublee biedt een verrassende diversiteit aan entertainment door een mix van theater, acrobatiek, clownerie en stelten en andere (technische) disciplines.

Raaf Theater

Raaf Theater

3 reviews Winterswijk

Walt Raaf creates naar hartelust. Mooie street-acts als welkom en aankleding van uw feest. Raaf staat er bekend om. Hip en excentriek of sprookjesachtig en hartverwarmend.

Clown & Jongleur OkiDoki

Clown & Jongleur OkiDoki

Schrijf review Eefde

Wie OkiDoki in huis haalt, ontmoet een originele clown en een komische jongleur. OkiDoki verzorgt kindervoorstellingen waarin veel ruimte voor interactie en participatie.

Klutske meespeel-kindershows

Klutske meespeel-kindershows

Schrijf review Maldegem

... hier moet je zijn voor professionele meespeel-kindershows, kinderdisco, creatieve workshops ter gelegenheid van opendeurdagen, bedrijfsfeesten, jeugddiensten, ... ja natuurlijk, ook in heel Nederland en Vlaanderen.

Theatercollectief de Muzen

Theatercollectief de Muzen

Schrijf review Tiel

Beeldend Theater De Muzen, levensgrote fraaie poppen gemaakt door Moniek Sommen die tot leven gebracht worden voor diverse activiteiten voor jong en oud. Speciale programma voor voor mensen met een verstandelijke beperking

Reizend Poppentheater Sloef

Reizend Poppentheater Sloef

Schrijf review Aalst

Reizend klassiek handpoppentheater dat leuke zelfgeschreven verhalen speelt voor kinderen 2de-3de kleuterklas en klas 1 & 2 van de Basisschool!

Miekemie's Vertelateljee

Miekemie's Vertelateljee

Schrijf review Dikkelvenne

Miekemie vertelt eigen verzonnen verhalen over vegetarische wolven, reizen naar de maan, prinsen zonder glimlach, dansende olifanten, vastberaden prinsessen en dromen die werkelijkheid worden.

No Photo Available

Arto Laros Entertainment

Schrijf review Etten-Leur

Ton Laros Entertainment al 25 jaar ervaring in theaterproducties, attracties & evenementen.

No Photo Available

Theater Zonder Blabla

Schrijf review Zuidwolde

Martin Forget is mimespeler, clown, entertainer-acteur en straatartiest. Hij maakt animatie-acts en kindervoorstellingen die interactief zijn en worden gekenmerkt door krachtige visuele humor. Hij is gek, absurd, komisch maar altijd intelligent.

No Photo Available

Alles Kids Events & Entertainment

Schrijf review Huizen

Alles Kids organiseert kinderactiviteiten, familie-evenementen en totaalprogramma's voor kids en hun ouders tijdens bedrijfsdagen, beurzen, openingen en familie-dagen, kortom alle bijzondere gelegenheden, voor jong en oud.

No Photo Available

Kinderact Super Cindy

Schrijf review Deurne

Super Cindy brengt een interactieve kindershow en zingt de bekendste liedjes van K3, Kus, Djumbo en vele andere.

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9/10. Gebaseerd op 3 reviews over bedrijven in de categorie 'kindervoorstelling'.
 • Raaf Theater

  Raaf Theater

  Raaf Theater

  SUPER & Familiaal. Steeds vernieuwend gemotiveerd & tevens een hoog 'eye-cather' gehalte! Een echte aanrader !!!!

  Pallemans Andre - Flore @ More - 16/09/2020

 • Raaf Theater

  Raaf Theater

  Raaf theater tijdens Halloween

  Tijdens de Halloween editie van 2020 was Raaf theater een eerste keer te gast op ons provinciaal recreatiedomein. De samenwerking was goed en Raaf theater werd meteen uitgenodigd om ook een act te leveren tijdens Halloween 2021.

  Jo Petrus - Provinciaal Domein De Gavers - 06/09/2020

 • Raaf Theater

  Raaf Theater

  Geweldig dynamisch en creatief team!

  We werken nu al drie jaar samen met Raaf Theater voor onze Halloween animaties op het Domein van de Grotten van Han. Een geweldig team, dat niet alleen de nodige magie bijbrengt aan ons evenement maar ook creatief aan de slag gaat om de mooiste kostuums tevoorschijn te toveren. Een echte aanrader!

  Rebecca Van Bogaert - Het Domein van de Grotten van Han - 05/09/2020

Kindervoorstelling

Zoek je naar 'kindervoorstelling' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan ben je aan het juiste adres. Op deze pagina vind je maar liefst 11 leveranciers om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij het organiseren van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Kindervoorstelling: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor kindervoorstelling op een pagina geplaatst zodat je moeiteloos kunt selecteren. Ontdek onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor zaken als kindervoorstelling, kindervoorstellingen, voorstelling kinderen, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde services ben je bij eventplanner.be aan het juiste adres. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventleverancier aanmelden

Voeg zelf gratis een eventbedrijf toe aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar kindervoorstelling. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: kindervoorstellingen, voorstelling kinderen, ...

Filters

Trefwoorden

Reviews

Advertenties