header

Kindervoorstelling

Op zoek naar 'kindervoorstelling'? Op eventplanner.be vind je leveranciers die kindervoorstelling aanbieden in België. Met hun hulp wordt het organiseren van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9/10. Gebaseerd op 3 reviews over bedrijven in de categorie 'kindervoorstelling'.
 • Raaf Theater

  Raaf Theater

  Raaf Theater

  SUPER & Familiaal. Steeds vernieuwend gemotiveerd & tevens een hoog 'eye-cather' gehalte! Een echte aanrader !!!!

  Pallemans Andre - Flore @ More - 16/09/2020

 • Raaf Theater

  Raaf Theater

  Raaf theater tijdens Halloween

  Tijdens de Halloween editie van 2020 was Raaf theater een eerste keer te gast op ons provinciaal recreatiedomein. De samenwerking was goed en Raaf theater werd meteen uitgenodigd om ook een act te leveren tijdens Halloween 2021.

  Jo Petrus - Provinciaal Domein De Gavers - 06/09/2020

 • Raaf Theater

  Raaf Theater

  Geweldig dynamisch en creatief team!

  We werken nu al drie jaar samen met Raaf Theater voor onze Halloween animaties op het Domein van de Grotten van Han. Een geweldig team, dat niet alleen de nodige magie bijbrengt aan ons evenement maar ook creatief aan de slag gaat om de mooiste kostuums tevoorschijn te toveren. Een echte aanrader!

  Rebecca Van Bogaert - Het Domein van de Grotten van Han - 05/09/2020

Kindervoorstelling

Op zoek naar 'kindervoorstelling'? Dan ben je aan het juiste adres. Op eventplanner.be vind je niet minder dan leveranciers om je hiermee te helpen. Deze toeleveranciers helpen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, feest of congres in België.

Kindervoorstelling: een handig overzicht

Wij hebben alle leveranciers van kindervoorstelling in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kan vergelijken. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op locatie. Handig, niet?

Voor zaken als kindervoorstelling, kindervoorstellingen, voorstelling kinderen, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op onze website terecht.

Leverancier aanmelden

Je kan zelf kosteloos een bedrijf toevoegen aan deze lijst. Zo bereik je in één klap 125.000 prospects die op zoek zijn naar kindervoorstelling.

Tags: kindervoorstellingen, voorstelling kinderen, ...

Filters

Zoekwoorden

Reviews

Advertenties