header

Logistiek

Op zoek naar 'logistiek'? Op deze pagina vind je eventbedrijven die logistiek aanbieden in België. Zo wordt de organisatie van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Logistiek

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.48/10. Gebaseerd op 29 reviews over bedrijven in de categorie 'logistiek'.
 • Ultimate Services bvba

  Ultimate Services bvba

  Eerste samenwerking

  Onze eerste ervaring met US was op en top positief. Een ploeg van medewerkers met kennis van zaken. Ons zie je in de toekomst zeker en vast nog terug!

  Bart Van Dessel - Feestverhuur Van Rompaey - 07/10/2018

 • Melis Events bvba

  Melis Events bvba

  Top

  Een TOP bedrijf

  Artur Ivlev - The Alpha Events - 28/12/2017

 • Novid nv

  Novid nv

  Persoonlijke aanpak en mee met innovatie

  Novid denkt mee en zoekt mee naar oplossingen binnen een project. Novid innoveert en is mee met de laatste nieuwe technologie en toepassingen ermee. Novid hanteert een persoonlijke en professionele service met top producten. Ik kan hen als AV-partner alleen maar aanraden.

  - Tailormate - 14/11/2017

 • Novid nv

  Novid nv

  Weer helemaal in orde

  Snel, vriendelijk, professioneel en bijzonder flexibel. Heerlijk om zo te werken.

  Greet Punie - appletree pr - 13/11/2017

Logistiek

Op zoek naar 'logistiek'? Dan heb je geluk. Op eventplanner.be vind je maar liefst eventleveranciers om je hierbij te helpen. Deze leveranciers helpen je met plezier bij het organiseren van jouw evenement of bedrijfsfeest in België.

Logistiek: alles op één pagina

Wij hebben alle info over logistiek in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kan kiezen. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als logistiek, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten ben je op eventplanner.be aan het juiste adres.

Leverancier toevoegen

Je kan zelf gratis een eventbedrijf toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap 125.000 potentiële klanten die op zoek zijn naar logistiek.

Tags: ...

Artikels

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!