Theater Op Maat

Zoek je 'theater op maat'? Op onze website vind je bedrijven die theater op maat aanbieden in België. Zo wordt de organisatie van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 7 reviews over bedrijven in de categorie 'theater op maat'.
 • Amai producties - Compagnie Amai

  Amai producties - Compagnie Amai

  # verlies

  "Iemand verloren? Gemis kruipt in de kleren... Schrijf mee aan ons levend monument!"
  Dit vroegen we aan honderden leerlingen op 13 Oost-Vlaamse scholen.
  Het doel? Gedachten en emoties over verlies, gemis en rouw in beweging brengen bij jongeren.
  Een levend monument van Compagnie Amai! beeldde in een korte act van 10 minuten een verlies ervaring uit in 5 poses. Van een enthousiaste handzwaai bij het zien van een bekende, tot het in elkaar gedoken zitten van verdriet nadat hij een bekende verloor door een ingrijpende gebeurtenis.
  Het was een intense ervaring en wij benadrukken de vlotte samenwerking met de fantastische mimespelers Kenny en Pieter van Compagnie Amai!.
  De reacties die wij achteraf ontvingen bewijzen dat beiden ter plaatse indruk maakten op de jongeren en hen duidelijk prikkelden stil te staan bij verlies en rouw.

  Hilde Borms - huisvandeMens Aalst - 13/06/2017

 • Amai producties - Compagnie Amai

  Amai producties - Compagnie Amai

  Echte toppers!

  Compagnie Amai is een lawine aan creatieve ideeën. Voor ons bedrijfsevent met het thema sprookjes, bedacht het team speelse, verfrissende ideeën waar de gasten de hele avond lang over gesproken hebben. We hebben ons geen moment verveeld. Bedankt!

  Joris D. - 29/05/2017

 • Amai producties - Compagnie Amai

  Amai producties - Compagnie Amai

  Een meerwaarde voor ons evenement

  Voor ons jaarlijkse evenement Picknick Plein Public (Oxfam-Wereldwinkels, Broederlijk Delen, Studio Globo), zorgde Compagnie Amai al twee keer voor de animatie en dit was telkens een groot succes. Zowel de acteurs als de filmploeg zorgden voor een leuke sfeer en brachten de boodschap van het evenement op een ludieke manier mee over. Een grote meerwaarde voor ons evenement en een samenwerking die we graag in de toekomst verderzetten.

  Ruby Kikken - Oxfam-Wereldwinkels - 22/05/2017

 • Amai producties - Compagnie Amai

  Amai producties - Compagnie Amai

  expertise

  Ihkv mijn studies werk ik dit jaar een praktijkonderzoek uit. Gezien ik zelf grote fan ben van impro, voer ik onderzoek rond dit genre. Katrien deelde spontaan haar expertise en bevindingen vanuit haar ervaringen. Ook kreeg het verdere diepgang door het improgegeven psychologisch te gaan benaderen. Iets wat mijn onderzoek toch een niveautje hoger getild heeft. Nogmaals dank !

  Ann De Craene - 1979 - 19/05/2017

Theater Op Maat

Op zoek naar 'theater op maat'? Dan kunnen wij jou helpen. Op onze website vind je niet minder dan toeleveranciers om je hiermee te helpen. Deze toeleveranciers helpen je met plezier bij het organiseren van jouw evenement, feest of congres in België.

Theater op maat: een handig overzicht

Wij hebben alle info over theater op maat in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als theater op maat, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kan je op eventplanner.be terecht.

Eventleverancier aanmelden

Je kan zelf kosteloos een eventbedrijf toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden prospects die op zoek zijn naar theater op maat.

Tags: ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!