header

Bedrijfstheater

Zoek je 'bedrijfstheater'? Op eventplanner.be vind je bedrijven die bedrijfstheater aanbieden in België. Zo wordt het organiseren van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.45/10. Gebaseerd op 10 reviews over bedrijven in de categorie 'bedrijfstheater'.
 • Humor in Bedrijf

  Humor in Bedrijf

  Enthousiast

  Een 9!
  Dat een afwachtende groep in een mum van tijd enthousiast gemaakt kan worden en meedoet met alles wat van hen gevraagd werd! We bevelen jullie zeker aan voor andere organisaties en zouden jullie dan omschrijven als: Out of the box denkers, creatief en inspelend op het moment.
  Zorgpartners Midden Holland Thuiszorg

  Paul van den Berg - Thuiszorg Zorgpartners Midden Holland - 12/02/2019

 • Humor in Bedrijf

  Humor in Bedrijf

  Mooie show

  We geven jullie een 9.
  Flexibel, maatwerk, snel schakelen, begrijpen goed wat we nodig hebben, heldere boodschap en leuke show.
  Provincie Gelderland

  R. van Wilpe - Provincie Gelderland - 11/02/2019

 • Humor in Bedrijf

  Humor in Bedrijf

  Boost voor onze saamhorigheid!

  Méér dan een troostpakket. Een lichtje in de duisternis, een boost voor onze saamhorigheid. Jullie hebben de positieve vibe weer goed aangewakkerd, prima mix van humor & serieus. Werkzaam. Kicken. Aanrader!
  Meda Pharma B.V

  Demelsa Ariane Visser - Meda Pharma BV - 30/01/2019

 • Humor in Bedrijf

  Humor in Bedrijf

  Niet te beroerd een paar heilige huisjes omver te werpen

  Humor in Bedrijf presenteerde – voor een enthousiast publiek – een vlekkeloos lopend programma over veranderen. De acteurs houden ons met humor en venijn een spiegel voor en zijn niet te beroerd een paar heilige huisjes omver te werpen.

  Cees Stam - Eigen Haard - 20/01/2019

Bedrijfstheater

Op zoek naar 'bedrijfstheater'? Dan kunnen wij jou helpen. Op onze website vind je niet minder dan toeleveranciers om je hiermee te helpen. Deze leveranciers helpen je graag bij het organiseren van jouw evenement of bedrijfsfeest in België.

Bedrijfstheater: alles op één website

Wij hebben alle leveranciers van bedrijfstheater op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op regio. Handig, niet?

Voor zaken als bedrijfstheater, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op eventplanner.be terecht.

Link aanmelden

Je kan zelf gratis een eventbedrijf toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden prospects die op zoek zijn naar bedrijfstheater.

Tags: ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!