Flairbartending

Op zoek naar 'flairbartending'? In onze database vind je alle leveranciers die flairbartending aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'flairbartending'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 6 reviews over bedrijven in de categorie 'flairbartending'.

Casa Latino

Casa Latino

Slaap. en Casa Latino, een droom van een cocktail!

|Tom Hillen (Slaap. BV)|03/04/2023

Nicky heeft ons tijdens onze maandelijkse cursus en meeting weten te verbazen met een lekkere mix tussen entertainment en informatie over de do's and don'ts van het cocktails maken en serveren. Het is moeilijk om na de weergaloos "spinnende" bottles nog een objectief oordeel te vellen over de godendranken die hij je voorzet, maar toch durven wij stellig zeggen dat deze stuk voor stuk om bij weg te dromen waren.

Casa Latino

Casa Latino

Kwaliteit en zeer klantvriendelijk

|Tom Van Nuffelen (Gentlemen craft)|18/02/2023

Dit is een aanrader voor elk event. Ze bregen smaak, kleur en show voor jouw gasten.

Casa Latino

Casa Latino

Spetterend!

|Sindji Wellens (De Zimmer)|16/02/2023

Deze top kerel kwam cocktail bar doen op ons “jazz concept”. Zeer lekkere cocktails met genoeg alcohol volume (zoals we het graag hebben)! Spetterende show erbij! Gewoonweg geweldig! Wij hebben hem alvast geboekt voor het volgende concept!

Casa Latino

Casa Latino

Topklasse! ??

|Nadia Van Rooy (Thuisverpleging Nadia van Rooy)|13/02/2023

Hoi Nicky, wil jou nog eens megahard bedanken voor de schitterende avond! Een spektakel om naar te kijken en….superlekkere cocktails! 🍸

Flairbartending

Op zoek naar 'flairbartending' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan ben je aan het juiste adres. Op eventplanner.be vind je niet minder dan 5 eventbedrijven om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij de perfecte organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Flairbartending: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor flairbartending in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kunt selecteren. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor diensten als flairbartending, flairshow, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kun je op onze website terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Leverancier aanmelden

Voeg zelf kosteloos een firma toe aan deze pagina. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar flairbartending. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: flairshow, ...