header

Confetti Kanon Huren

Op zoek naar 'confetti kanon'? Op eventplanner.be vind je eventleveranciers die confetti kanon aanbieden in België. Zo wordt de organisatie van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.8/10. Gebaseerd op 4 reviews over bedrijven in de categorie 'confetti kanon huren'.
 • De Horeca Bazaar

  De Horeca Bazaar

  Jong, Snel, Dynamisch!

  Snelle en goede service, gunstige prijzen!

  Patrick van Hamond - Joy Ballonnen - 29/03/2018

 • De Horeca Bazaar

  De Horeca Bazaar

  Louter positief

  Ik bestel regelmatig bij De Horeca Bazaar. Buiten het feit dat ze volgens mij met alle producten de goedkoopste zijn, vind ik de service het belangrijkst. Een aantal maanden geleden had ik iets dringend nodig wat ik zelf vergeten was te bestellen. Iemand van het personeel kwam het gewoon diezelfde dag nog brengen!

  Jan Voets - Consumers in Control - 29/03/2018

 • De Horeca Bazaar

  De Horeca Bazaar

  Aanrader

  Fijne webshop met een heel breed assortiment. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het.
  Daarnaast komen ze hun beloftes na en leveren ze snel. Ik ben tevreden.

  Sharon w. - 28/03/2018

 • De Horeca Bazaar

  De Horeca Bazaar

  Top Bedrijf!!

  Goede prijzen, betrokken enthousiaste werknemers en veel ruimte voor persoonlijke ideeën/ wensen. Kom altijd met veel plezier m’n bestelling ophalen!!

  Robert Goossens - Armada VVE Beheer - 28/03/2018

Confetti Kanon Huren

Op zoek naar 'confetti kanon'? Dan kunnen wij jou helpen. Op onze website vind je niet minder dan leveranciers om je hiermee te helpen. Deze eventleveranciers helpen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement of bedrijfsfeest in België.

Confetti kanon: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor confetti kanon in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op locatie. Handig, niet?

Voor zaken als confetti kanon, confetti kanon, confettikanon, confetti strooier, confettiblazer, confetti blower, confetti blaster, confettiblower, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken ben je op eventplanner.be aan het juiste adres.

Eventleverancier toevoegen

Je kan zelf gratis een leverancier toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap 125.000 prospects die op zoek zijn naar confetti kanon.

Tags: confetti kanon, confettikanon, confetti strooier, confettiblazer, confetti blower, confetti blaster, confettiblower, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!