Communicatie Advies

Op zoek naar 'communicatie advies'? In onze database vind je alle leveranciers die communicatie advies aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'communicatie advies'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

JADA events

JADA events

Schrijf review Antwerpen

Open uw Blik en ontdek het geheim van uw volgende event...

Dazzle Events

Dazzle Events

Schrijf review Sint-Amandsberg

Soms is het moeilijk een balans te vinden tussen een goed georganiseerd evenement en de boodschap dat het zou moeten uitdragen. Dit is waar Dazzle Events opdaagt.

The Oval Office

The Oval Office

Schrijf review Antwerpen

Vanuit de overtuiging dat 'merken' en 'mensen' elkaar inspireren, creëert The Oval Office 'live driven' merkbelevingen die organisaties én hun doelgroepen positief verrassen, inspireren en engageren.

midnightcoffee bvba

midnightcoffee bvba

Schrijf review Antwerpen

Midnightcoffee is een gezellig event-bureau uit het Antwerpse Zuid waar creatitiveit & eigenheid welig tieren. In de wereld van evenementen en incentives staan we bekend voor onze stijlvolle uitwerking van projecten, maar ook voor onze menselijke, goedlac

Unieke Dagvoorzitter

Unieke Dagvoorzitter

6 reviews Norg

Laat u inspireren, motiveren, relativeren, trainen of ontwapenen door Typisch!, Cabaret op maat. Typisch! bestaat uit RTL nieuws presentatrice Femke Wolthuis en Eric Bergsma. Zij speelt op de locatie van uw keuze en spitst haar programma toe op uw gelegen

No Photo Available

Exelcom Public Relations

Schrijf review Wassenaar

Internationaal georiënteerd public relationsbureau. Het verzorgen van pers- en mediacontacten in de Benelux is de hoofdactiviteit die Exelcom voor opdrachtgevers uitvoert. De kennis van de media, de schrijvende en RTV-pers, is daarbij een van de belangri

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.3/10. Gebaseerd op 6 reviews over bedrijven in de categorie 'communicatie advies'.

Unieke Dagvoorzitter

Unieke Dagvoorzitter

Goed en aangenaam perfect gecombineerd

|Rogier Brink (Ommelander Ziekenhuis Groningen)|04/09/2019

Voor een inhoudelijke bijeenkomst voor een kleine 100 stakeholders in de zorg van Noordoost Groningen hebben wij Femke Wolthuis gevraagd als dagvoorzitter. Dankzij haar inzet en aanpak is dat een groot succes geworden. Daarbij dacht Femke al in de voorbereidingen mee met de opzet van het programma en zorgde zij er mede voor dat enkele essentiële aanpassingen konden worden gedaan die het programma beter en leuker maakte. Tijdens de avond zelf wist ze met haar inhoudelijke kennis, gecombineerd met haar leuke aanpak de perfecte combinatie te vinden. Inhoudelijk genoeg om iedereen geïnteresseerd te houden en leuk en ontspannen genoeg om ervoor te zorgen dat de deelnemers ook een zeer aangename avond hadden. Absoluut voor herhaling vatbaar.

Unieke Dagvoorzitter

Unieke Dagvoorzitter

Prestenatie Femke Wolthuis

|Tineke Blokdijk (Stichting Odion)|08/07/2019

Femke presenteerde het afscheidsfeest van onze Odion-bestuurder. Zij verstaat samen met Eric de kunst er voor elk niveau een feestje van te maken met haar prettige persoonlijkheid waarbij een ieder zich op zijn gemak voelt. Zij schakelt snel, is grappig, creatief en inlevend.in de besprekingen voorafgaand aan de middag dacht zij goed mee en had diverse bruikbare tips. Het pianospel van Eric is een waardevolle aanvulling.
Wij kijken met heel veel plezier terug op de samenwerking met Femke.

Unieke Dagvoorzitter

Unieke Dagvoorzitter

Prettige samenwerking en vakkundige voorbereiding!

|Wendy Koolhaas (Zorgpleinnoord)|05/07/2019

Bij deze wil ik laten weten dat wij en onze deelnemers zeer genoten hebben van de dagvoorzitter op de conferentie Verandering vraagt LEF. Heel erg leuk en boeiend hoe het inhoudelijke deel wordt opgepakt, met een komische noot. Mede dankzij de inhoudelijke voorbereiding waar aandacht aan wordt besteed door Eric en Femke, maar ook doordat ze als duo het erg leuk tegen elkaar uitspelen. De vraag ‘hoe waardeert u de dagvoorzitter Femke Wolthuis” is eigenlijk altijd beantwoord met zeer interessant. Daarnaast is er op deze vraag vaak een toelichting gegeven. Enkele quotes:
“Wat een energie en bevlogenheid. Ik vond het een feestje om naar haar te kijken en te luisteren (en dat geldt ook voor haar side kick)”
“Humor en kwaliteit”
“deskundig en inspirerend grappig!”
“Energiek en sprankelend”
“Echt geweldig interessant en heel goed te volgen.”
“opening wat druk in combinatie met veel te warme ruimte”
“Spontaan met humor; echt een leuke dagvoorzitter!”
“ontspannen, creatief, doeltreffend, inhoudelijk”
“Combinatie inhoud met cabaret - erg leuk!”
“Leuk, afwisselend, humoristisch, inspelend op publiek”

Unieke Dagvoorzitter

Unieke Dagvoorzitter

Aangenaam professioneel

|Lex van Horssen (KPN)|05/07/2019

Twee keer heb ik met Femke mogen samenwerken waarin zijn de rol van gespreksleider had tijdens een dialoog met relaties van ons bedrijf. Twee keer werd het een groot succes. De wijze waarop zij haar voorbereiding aanpakt is erg professioneel. Dat geeft vooraf al rust en vertrouwen dat het goed gaat komen. Femke laat op haar eigen aangename manier mensen met elkaar in discussie gaan waarbij ze iedereen in de gelegenheid stelt om een bijdrage te leveren. Door haar scherpte weet ze telkens het maximale uit de groep te halen zodat je er echt mee vooruit kan.

Communicatie Advies

Zoek je naar 'communicatie advies' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan ben je aan het juiste adres. Op onze website vind je niet minder dan 6 leveranciers om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de perfecte organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Communicatie advies: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor communicatie advies in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kunt selecteren. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op land en provincie. Handig, tock?

Voor services als communicatie advies, communicatie advies bureau, communicatieadvies, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kun je op onze website terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventbedrijf aanmelden

Voeg zelf gratis een leverancier toe aan deze pagina. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar communicatie advies. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: communicatie advies bureau, communicatieadvies, ...