header

Sinterklaasshow

Zoek je 'sinterklaasshow'? Hier vind je eventbedrijven die sinterklaasshow aanbieden in België. Met hun hulp wordt de organisatie van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.4/10. Gebaseerd op 9 reviews over bedrijven in de categorie 'sinterklaasshow'.
 • Kinderanimatie Mr. Creezy

  Kinderanimatie Mr. Creezy

  De kids vonden het geweldig!

  Alles correct verlopen! Perfect tijdschema en correcte afhandeling. De kids (allemaal vrij jong) vonden het leuk en hebben nadien nog lang met de ballonfiguurtjes gespeeld!

  Nancy Van Eeckhout - 08/01/2019

 • Kinderanimatie Mr. Creezy

  Kinderanimatie Mr. Creezy

  Absoluut een topper !

  Hartelijk dank voor de lachende gezichtjes! Als ballonclown super voor de kids. Tevens in het algemeen contact (reservering, mailing,...) staat correct en volgens afspraak, waarvoor dank! Vanwege de Personeelsvereniging van Total Antwerpen.

  Johan De Vree - Personeelsvereniging Total Antwerpen - 24/09/2018

 • Kinderanimatie Mr. Creezy

  Kinderanimatie Mr. Creezy

  Kinderanimatie

  De peuters en kleuters waren geboeid van het begin tot het einde! Dit konden we merken aan het vele lachen, plezier en de aandacht!

  Karen Vanneste - Kleuterschool ‘t Voelsprietje - 10/02/2018

 • Kinderanimatie Mr. Creezy

  Kinderanimatie Mr. Creezy

  Zeer geslaagd

  Volledig volgens onze verwachtingen. De kinderen en hun ouders waren zeer tevreden. Wij als clubbestuur waren ook zeer tevreden.

  Dirk Mertens - Tennisclub Stekene - 22/01/2018

Sinterklaasshow

Zoek je 'sinterklaasshow'? Dan kunnen wij jou helpen. Op eventplanner.be vind je maar liefst eventleveranciers om je hiermee te helpen. Deze leveranciers helpen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, feest of congres in België.

Sinterklaasshow: een handig overzicht

Wij hebben alle info over sinterklaasshow in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op regio. Handig, niet?

Voor zaken als sinterklaasshow, sinterklaasvoorstelling, sinterklaasprogramma, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten ben je op eventplanner.be aan het juiste adres.

Leverancier toevoegen

Je kan zelf gratis een bedrijf toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap 125.000 prospects die op zoek zijn naar sinterklaasshow.

Tags: sinterklaasvoorstelling, sinterklaasprogramma, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!