Ijsschaatsbaan Huren

Op zoek naar 'ijsschaatsbaan huren'? In onze database vind je alle leveranciers die ijsschaatsbaan huren aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'ijsschaatsbaan huren'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.5/10. Gebaseerd op 32 reviews over bedrijven in de categorie 'ijsschaatsbaan huren'.

Rongen Aktief

Rongen Aktief

samenwerking met Rongen Aktief

|Anneke Edelman (EO)|30/09/2020

Rongen Aktief heeft jaren lang onze spel- en sportactiviteiten verzorgd op de Checkpointdag. De samenwerking is heel plezier. De materialen zijn van goede kwaliteit. Het team van Rongen is enthousiast en zorgt ervoor dat de deelnemers een mooie en plezierige dag hebben. Een hele fijn partij om samen een event mee te organiseren.

Rongen Aktief

Rongen Aktief

Double S Review

|Sabine Scheepers (Double S)|30/09/2020

Wij bevelen Rongen aktief van harte aan. Met hun ruim aanbod van sportieve activiteiten, flexibiliteit, professionele instructeurs en fantastische service hebben wij reeds veel mooie projecten samen mogen uitvoeren.

Rongen Aktief

Rongen Aktief

Fijne samenwerkingspartner

|Camille Bosch (Events Company)|29/09/2020

Rongen Aktief is een erg prettige samenwerkingspartner waar wij al jaren lang met veel plezier mee samenwerken op het gebied van sportieve projecten. Er wordt goed meegedacht voorafgaand aan het event en de uitvoering is keer op keer van uitstekende kwaliteit. Ze werken met professionele/enthousiaste begeleiding en keurige materialen.

Rongen Aktief

Rongen Aktief

PV uitje met van Rongen Aktief

|personeelsvereniging Joannusmo PV (Joannusmolen)|29/09/2020

Rongen Aktief heeft afgelopen vrijdag 25 september een super PV uitje voor ons verzorgd. In verband met de huidige omstandigheden was het voor ons de vraag het door kon gaan. Alles was buiten georganiseerd en de activiteiten waren erop afgestemd. Dhr Rongen had er een prachtige locatie voor gekozen "Evive aan het water" en er waren vriendelijke spontane begeleiders. Ondanks dat het koud was heeft iedereen genoten en wij vinden dat de organisatie een dikke negen verdiend!

Ijsschaatsbaan Huren

Zoek je naar 'ijsschaatsbaan huren' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan ben je aan het juiste adres. Op eventplanner.be vind je niet minder dan 5 bedrijven om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij het organiseren van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Ijsschaatsbaan huren: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor ijsschaatsbaan huren in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kunt selecteren. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op land en provincie. Handig, tock?

Voor diensten als ijsschaatsbaan huren, ijsschaatsbanen verhuur, ijsschaatsbaan verhuur, schaatsbaan verhuur, schaatsbaan huren, kunststof schaatsbaan huren, schaatsbaan, kunststof schaatsbaan, ijsschaatsbanen, mobiele kunststof schaatsbaan, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten ben je bij eventplanner.be aan het juiste adres. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventbedrijf aanmelden

Voeg zelf kosteloos een firma toe aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar ijsschaatsbaan huren. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: ijsschaatsbanen verhuur, ijsschaatsbaan verhuur, schaatsbaan verhuur, schaatsbaan huren, kunststof schaatsbaan huren, schaatsbaan, kunststof schaatsbaan, ijsschaatsbanen, mobiele kunststof schaatsbaan, ...