header

Ijsschaatsbaan Huren

Zoek je 'ijsschaatsbaan huren'? Op deze pagina vind je eventbedrijven die ijsschaatsbaan huren aanbieden in België. Zo wordt het organiseren van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Ijsschaatsbaan Huren

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.7/10. Gebaseerd op 21 reviews over bedrijven in de categorie 'ijsschaatsbaan huren'.
 • Rongen Aktief

  Rongen Aktief

  Mooie start van het nieuwe schooljaar ism Rongen Aktief

  Wij organiseren op het Merletcollege in de eerste weken van het schooljaar een leuke introductieperiode voor onze nieuwe brugklassers.
  Rongen Aktief is daar al jaar en dag bij aanwezig. Zij verzorgen voor ons een actief, afwisselend en fijne dag, met verschillende activiteiten zoals kanovaren, kleiduivenschieten, levend tafelvoetbal, archery Tag en klimmen op een heuse klimwand.
  In deze setting leren we elkaar goed kennen. De groepsontwikkeling krijgt hiermee een goede start. Dit alles is mede te danken aan de zeer goede organisatie van Rongen Aktief.

  Anke Elegeert - Merletcollege - 20/09/2020

 • Rongen Aktief

  Rongen Aktief

  Schaatsen in School

  Als de winter niet naar ons komt dan komen wij wel naar de winter toe. Daarom kon er met de geweldige schaatsbaan van Rongen Aktief geschaatst worden in het Blariacumcollege in Venlo. Een fantastisch winters en sportief evenement met veel publiciteit. Zie onderstaand filmpje. Veel schaatsplezier.
  Scholieren in Venlo schaatsen in hun school - https://jeugdjournaal.nl/artikel/2318878

  Gerard Jacobs - Blariacumcollege - 20/09/2020

 • Rongen Aktief

  Rongen Aktief

  Al vele jaren een tevreden klant.

  Naast onze onderbouw maakt ook onze bovenbouw met zo'n 200 tot 250 leerlingen al jaren gebruik van de op maat gemaakte teambuildings activiteiten van "Rongen Aktief". Elk jaar evalueren we en worden de activiteiten weer beter. Erg positief is de fijne en toegankelijke communicatie.

  D. Geurts - Maaslandcollege - 20/09/2020

 • Rongen Aktief

  Rongen Aktief

  Rongen actief Merletcollege Cuijk

  Op 4 september hebben we een introductiedag voor leerlingen van 4 kader en 4 mavo georganiseerd. Het organiseren gaat goed en soepel, ze denken mee aan wat voor soort activiteiten passen bij de doelgroep en er is frequent contact tot dat alles duidelijk is. Rongen is flexibel met hun mobiele apparatuur waardoor ze alles vlak bij de school konden opbouwen, ideaal leerlingen hoeven dan niet ergens anders naar toe te fietsen of gebracht worden. De begeleiders zijn enthousiast en weten de leerlingen te motiveren om deel te nemen. Al met al wat het een geslaagd dagdeel, ik hoop in de toekomst vaker gebruik te kunnen maken van hun services.

  Frank Mattheijssen - Merletcollege Cuijk - 20/09/2020

Ijsschaatsbaan Huren

Op zoek naar 'ijsschaatsbaan huren'? Dan ben je aan het juiste adres. Op eventplanner.be vind je niet minder dan eventbedrijven om je hiermee te helpen. Deze eventbedrijven helpen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement of bedrijfsfeest in België.

Ijsschaatsbaan huren: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor ijsschaatsbaan huren op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als ijsschaatsbaan huren, ijsschaatsbanen verhuur, ijsschaatsbaan verhuur, schaatsbaan verhuur, schaatsbaan huren, kunststof schaatsbaan huren, schaatsbaan, kunststof schaatsbaan, ijsschaatsbanen, mobiele kunststof schaatsbaan, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kan je op eventplanner.be terecht.

Bedrijf aanmelden

Je kan zelf gratis een bedrijf toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap duizenden prospects die op zoek zijn naar ijsschaatsbaan huren.

Tags: ijsschaatsbanen verhuur, ijsschaatsbaan verhuur, schaatsbaan verhuur, schaatsbaan huren, kunststof schaatsbaan huren, schaatsbaan, kunststof schaatsbaan, ijsschaatsbanen, mobiele kunststof schaatsbaan, ...

Filters

Zoekwoorden

Reviews

Advertenties