header

Thee Catering

Zoek je 'thee catering'? Op eventplanner.be vind je toeleveranciers die thee catering aanbieden in België. Met hun hulp wordt de organisatie van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Thee Catering

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Kentin Coffee

Kentin Coffee

14 reviews
Baristabar

Baristabar

Schrijf review
Chocola Tuti

Chocola Tuti

Schrijf review
UwBartender

UwBartender

Schrijf review

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 14 reviews over bedrijven in de categorie 'thee catering'.
 • Kentin Coffee

  Kentin Coffee

  Fijne samenwerking

  Samen met Kentin Coffee hebben wij een dag op de beurs gestaan met onze theebar van Teamlicious. Kentin Coffee is professioneel in zijn werk en schenkt koffie met een nieuwe belevenis. De voorbereidingen verliepen soepel en de communicatie heb ik als zeer prettig ervaren. Wij gaan Kentin Coffee zeker vaker inhuren.

  Rebecca DB - Teamlicious - 30/12/2019

 • Kentin Coffee

  Kentin Coffee

  Heerlijke koffie! Heel erg van genoten.

  Het was een super verassing dat hij bij ons op de spoedeisende hulp koffie kwam schenken.
  Later op de avond smaakte de koffie uit onze automaat echt niet meer lekker.
  Echt een aanrader!

  Laura Peereboom - 30/12/2019

 • Kentin Coffee

  Kentin Coffee

  Lekkerste bakkie koffie in tijden!

  Werken op de eerste hulp is rennen en vliegen. Snel een half koud kopje cappuccino uit de automaat en weer door. Maar.. daar was kentin, speciaal naar den haag gekomen om ons allen te voorzien van een heerlijke, warme maar vooral heerlijke cappuccino. Aan alles was gedacht, allergieën? dan is er wel soja of havermelk, liever geen koffie, dan een warme choco of een heerlijke thee. Heerlijk genieten van een lekkere kop koffie.
  Dank je wel dat je ons zo hebt komen verwennen!

  Samantha Jansen - 30/12/2019

 • Kentin Coffee

  Kentin Coffee

  Heerlijk.

  Zeer lekkere koffie.

  Toeba Ghafuri - 30/12/2019

Thee Catering

Zoek je 'thee catering'? Dan ben je aan het juiste adres. Op onze website vind je maar liefst leveranciers om je hiermee te helpen. Deze bedrijven helpen je graag bij het organiseren van jouw evenement of bedrijfsfeest in België.

Thee catering: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor thee catering in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kan vergelijken. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als thee catering, thee, muntthee, chocolade en thee, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op onze website terecht.

Eventbedrijf aanmelden

Je kan zelf gratis een firma toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap 125.000 prospects die op zoek zijn naar thee catering.

Tags: thee, muntthee, chocolade en thee, ...

Filters

Zoekwoorden

Reviews

Advertenties