header

Thee Catering

Zoek je 'thee catering'? Op eventplanner.be vind je toeleveranciers die thee catering aanbieden in België. Met hun hulp wordt de organisatie van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 4 reviews over bedrijven in de categorie 'thee catering'.
 • Kentin Coffee

  Kentin Coffee

  Vriendelijke en gezellige vent, is zeker in de smaak gevallen en nodig hem graag nog eens uit!!

  Sylvester is bij ons op het bedrijf geweest en heeft daar een paar uur met zijn barista skils koffie gezet voor ons en de klanten. Naast het feit dat de koffie enorm lekker en goed verzorgd was het ook nog eens eg gezellig om hem over de vloer te hebben.

  Mike van de Toorn - 06/12/2019

 • Kentin Coffee

  Kentin Coffee

  Goede koffie én enthousiaste barista

  De koffie is echt top en de bar is onwijs tof aangekleed. Ook waren er allerlei kleine hapjes (zoals chocolade en mini brownies) beschikbaar bij de koffie. Sylvester is een enthousiaste barista die met een glimlach en een praatje iedereen voorziet van een kwaliteitskoffie. Aanrader!

  Mirjan Hendricks - 06/12/2019

 • Kentin Coffee

  Kentin Coffee

  Lekkere koffe met liefde gemaakt

  Zeer sociale man met een snelle en goede vaardigheid.

  Peter Bos - 06/12/2019

 • Kentin Coffee

  Kentin Coffee

  Een geweldige koffiebeleving

  Met dank aan Kentin Coffee hebben wij een succesvolle en geslaagde dag ervaren. Mr Kentin neemt de tijd om een op maat gemaakt pakket samen te stellen waardoor al onze wensen vervuld konden worden.

  Rebecca -- - 06/12/2019

Thee Catering

Zoek je 'thee catering'? Dan ben je aan het juiste adres. Op onze website vind je maar liefst leveranciers om je hiermee te helpen. Deze bedrijven helpen je graag bij het organiseren van jouw evenement of bedrijfsfeest in België.

Thee catering: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor thee catering in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kan vergelijken. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als thee catering, thee, muntthee, chocolade en thee, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op onze website terecht.

Eventbedrijf aanmelden

Je kan zelf gratis een firma toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap 125.000 prospects die op zoek zijn naar thee catering.

Tags: thee, muntthee, chocolade en thee, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!