header

Boeket Bloemen Evenement

Zoek je 'boeket bloemen evenement'? Hier vind je eventbedrijven die boeket bloemen evenement aanbieden in België. Zo wordt de organisatie van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 3 reviews over bedrijven in de categorie 'boeket bloemen evenement'.
 • Doctor Bloom

  Doctor Bloom

  Le Serpolet

  Bonjour Nathalie et Stefan, votre camionnette est le miroir de vos idées originales, élégantes, chics et branchées. Et tout cela avec le sourire !!!
  Merci pour tout et excellente continuation !!! Jean

  Jean Smekens - Le Serpolet - 01/10/2019

 • Doctor Bloom

  Doctor Bloom

  Elke dag wordt een fleurige dag

  Ik kreeg de kans om met dr bloom samen te werken op een evenement in Gooik en deze warme mensen sloegen er zelfs in om de meest regenachtige dag op te fleuren met hun prachtige boeketjes en joviale karakter!

  Shauny Eloot - 12/07/2019

 • Doctor Bloom

  Doctor Bloom

  Instant happiness gegarandeerd

  Op het event in Gooik werd op het gezicht van alle gasten een blije glimlach getoverd toen ze hun boeketje in ontvangst namen.
  Zowel de bloemen als het toffe team dat achter het concept staat, maken me heel blij :)

  katia de wasch - CamerAmuze - 15/06/2019

Boeket Bloemen Evenement

Op zoek naar 'boeket bloemen evenement'? Dan kunnen wij jou helpen. Op deze pagina vind je maar liefst leveranciers om je hiermee te helpen. Deze leveranciers helpen je graag bij het organiseren van jouw evenement of bedrijfsfeest in België.

Boeket bloemen evenement: alles op één pagina

Wij hebben alle leveranciers van boeket bloemen evenement op een pagina geplaatst zodat je eenvoudig kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op regio. Handig, niet?

Voor zaken als boeket bloemen evenement, boeketten, boeket, tafelboeketten, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken ben je op eventplanner.be aan het juiste adres.

Leverancier aanmelden

Je kan zelf gratis een eventbedrijf toevoegen aan deze lijst. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar boeket bloemen evenement.

Tags: boeketten, boeket, tafelboeketten, ...

Filters

Zoekwoorden

Reviews

Advertenties