Boeket Bloemen Evenement

Op zoek naar 'boeket bloemen evenement'? In onze database vind je alle leveranciers die boeket bloemen evenement aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'boeket bloemen evenement'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Boeket Bloemen Evenement

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Doctor Bloom

Doctor Bloom

3 reviews Borsbeke

Nieuw en uniek concept in België! De ‘Doctor Bloom’ Flowertruck! Een opgefriste Citroën Hy, gevuld met bloemen. 

No Photo Available

De droomdoos

Schrijf review Weelde

Bij de Droomdoos kan u terecht voor ballondecoraties voor al uw feesten en events. Voor elke gelegenheid, van kinderfeestje tot bedrijfsopenening, zorgen wij voor gepaste decoratie. Kies uit ons bestaande assortiment of creëer zelf uw droomfeest.

FAEK . plant your event

FAEK . plant your event

Schrijf review Merelbeke

Op zoek naar wat plant power? Of misschien zelfs wat flower power? Bij FÆK zit je aan het juiste adres. What’s in a name... wij verhuren artificiële bomen, -planten en -bloemen van de hoogste kwaliteit.

Vandonink - Roosen 'Floral Artists'

Vandonink - Roosen 'Floral Artists'

Schrijf review Edingen

Françoise Vandonink & Stefan Roosen nemen bloemsierkunst serieus en streven er altijd naar om uw verwachtingen te overtreffen door uw bruiloft, evenement of privédecoratie naar een ander niveau te tillen.

MiFleur bloem&groenatelier

MiFleur bloem&groenatelier

Schrijf review Kruisem

MiFleur is het creatief bloemenatelier waar je terecht kan voor styling van prive of bedrijfsevents.  Bloem en Groen inkleding van prive woningen of bedrijven. Verder geven we fleurige workshops, aan een groep vrienden of als teambuilding! 

StrongBloom

StrongBloom

Schrijf review Ankeveen

StrongBloom is een bedrijf gespecialiseerd in het maken van representatieve bloemstukken van houdbare bloemen voor klanten in het bedrijfsleven en de horeca.

No Photo Available

Bloom's Floristiek Atelier

Schrijf review Asse

Bloom's verzorgt alle bloemwerk voor feesten en evenementen. Bloom's geeft ook demonstraties en cursussen 'bloemsierkunst' voor teambuildings. Vraag vrijblijvend een offerte.

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 3 reviews over bedrijven in de categorie 'boeket bloemen evenement'.
 • Doctor Bloom

  Doctor Bloom

  Le Serpolet

  Hallo Nathalie en Stefan, uw busje is de spiegel van uw originele, elegante, chique en trendy ideeën. En dit alles met een glimlach !!!
  Bedankt voor alles en een uitstekend vervolg !!! Jeans

  Jean Smekens - Le Serpolet - 01/10/2019

 • Doctor Bloom

  Doctor Bloom

  Elke dag wordt een fleurige dag

  Ik kreeg de kans om met dr bloom samen te werken op een evenement in Gooik en deze warme mensen sloegen er zelfs in om de meest regenachtige dag op te fleuren met hun prachtige boeketjes en joviale karakter!

  Shauny Eloot - 12/07/2019

 • Doctor Bloom

  Doctor Bloom

  Instant happiness gegarandeerd

  Op het event in Gooik werd op het gezicht van alle gasten een blije glimlach getoverd toen ze hun boeketje in ontvangst namen.
  Zowel de bloemen als het toffe team dat achter het concept staat, maken me heel blij :)

  katia de wasch - CamerAmuze - 15/06/2019

Boeket Bloemen Evenement

Zoek je naar 'boeket bloemen evenement' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan heb je geluk. Op eventplanner.be vind je niet minder dan 7 leveranciers om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij het organiseren van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Boeket bloemen evenement: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor boeket bloemen evenement op een pagina geplaatst zodat je eenvoudig kunt selecteren. Bekijk onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor zaken als boeket bloemen evenement, boeketten, boeket, tafelboeketten, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kun je op onze website terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventleverancier aanmelden

Voeg zelf kosteloos een bedrijf toe aan dit platform. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar boeket bloemen evenement. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: boeketten, boeket, tafelboeketten, ...

Filters

Trefwoorden

Reviews

Advertenties