header

Flamenco Dansers

Op zoek naar 'flamenco dansers'? In onze database vind je alle leveranciers die flamenco dansers aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'flamenco dansers'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Flamenco Dansers

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

La Galeria

La Galeria

3 reviews Veldegem
Los del Sol

Los del Sol

Schrijf review Eindhoven
Move 4 Events / Move bvba

Move 4 Events / Move bvba

Schrijf review Aalst

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.7/10. Gebaseerd op 3 reviews over bedrijven in de categorie 'flamenco dansers'.
 • La Galeria

  La Galeria

  Verjaardagsfeest 7 oktober Schoten

  La Galeria heeft van mijn verjaardagsfeest een onvergetelijk moment gemaakt!
  Ik had ze zien optreden in La Palma en was meteen verkocht!
  Ze hebben met hun performance de zon en de warmte binnengebracht op een regenachtige dag in Schoten!
  Jean-Paul en Lieve, het was top! Super bedankt voor jullie warme aanwezigheid! Xxx

  Ria Vanderhaeghe - 11/10/2017

 • La Galeria

  La Galeria

  Breng gezelligheid in huis met La Galeria

  La Galaria was deze zomer zes maal te gast als muzikale attractie op ons openlucht domein. Ze brachten met hun opbeurende, goed variërende muziek met een zuiders tintje, warmte en gezelligheid bij het publiek. We zagen dat bezoekers meerdere keren terug kwamen speciaal omdat La Galeria speelde. Dit duo durf ik echt aanbevelen aan de evenementen met een luisterend publiek dat hier en daar toch een danspasje durft wagen. Ze zijn vriendelijk, enthousiast, stipt en correct, één met hun publiek en aangenaam om naar te luisteren en te bekijken.

  Ingrid Vandamme - HandicapART vzw - ontmoetingscentrum tVaartje - 10/10/2017

 • La Galeria

  La Galeria

  a feel good day with la galeria

  Om mijn event 'Kunst in de tuin' extra sfeer te geven, heb ik al 2x La Galeria uitgenodigd en met succes !
  Zuiderse muziek, afgewisseld met Engelse, Franse en Spaanse songs.... prachtige zelfgeschreven tekst en muziek. Schitterend gitaarperformance en een zwoele zuiderse stem ....
  Je wordt er echt gelukkig van. Een duo die muziek brengt recht uit het hart, en contact met het publiek.
  Hun ritme, nodigt uit tot dans en brengt ook rust. Tijdens hun optreden, werd een dame zo ontroerd, sprak de muziek haar zo aan, dat ze meteen Tai Chi uitvoerde.....
  La Galeria is een perfecte keuze voor intieme concerten, verjaardagsfeest, receptie, opening expo, huiskamerpoëzie .... , maar evenzeer voor gezellige tuinfeesten ....
  Eén woord feel good music, door een feel good duo .....
  Meer dan een aanrader .....

  suzy debuck - geen bedrijfsnaam - 10/10/2017

Flamenco Dansers

Op zoek naar 'flamenco dansers'? Dan ben je aan het juiste adres. Op onze website vind je niet minder dan 3 toeleveranciers om je hierbij te helpen. Deze eventbedrijven helpen je met plezier bij het organiseren van jouw evenement, feest of congres in België.

Flamenco dansers: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor flamenco dansers in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kan vergelijken. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op locatie. Handig, niet?

Voor zaken als flamenco dansers, flamenco, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op eventplanner.be terecht.

Eventbedrijf aanmelden

Je kan zelf kosteloos een eventbedrijf toevoegen aan deze lijst. Zo bereik je in één klap duizenden prospects die op zoek zijn naar flamenco dansers.

Tags: flamenco, ...

Filters

Zoekwoorden

Reviews

Advertenties