Strijkkwartet

Op zoek naar 'strijkkwartet'? In onze database vind je alle leveranciers die strijkkwartet aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'strijkkwartet'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Strijkkwartet

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

CaraMuse Impresariaat

CaraMuse Impresariaat

Schrijf review Enines

Professionele muzikanten en een gedegen management (klassiek-jazz-opera-film-Cubaans-Braziliaans).
 Van A tot Z uitmuntend. Sinds jaren.

No Photo Available

Music Enterprise

Schrijf review Leersum

Music Enterprise is een bedrijf dat voor elk soort feest een passende acitiviteit verzorgt. Van bruiloft tot braderie, openingen van kantoren, winkels, themafeesten, pretparken en vele andere activiteiten.

Boek een Muzikant

Boek een Muzikant

Schrijf review Wachtebeke

Boek een Muzikant verzorgt de muzikale omlijsting van huwelijken, feesten, recepties, diners, aperitiefconcert, enz. Keuze uit viool solo, duo viool en klarinet, vioolduo, duo viool en gitaar. Professioneel en betaalbaar!

Duo Sans Souci

Duo Sans Souci

Schrijf review Hilversum

Voor een stijlvolle exclusieve muzikale omlijsting van recepties, diners, congressen. Duo Sans Souci speelt salonmuziek uit het begin van de vorige eeuw maar ook klassieke toppers op een aangenaam geluidsniveau.

Concert & Organisatie Gerco

Concert & Organisatie Gerco

Schrijf review Ommen

Che-Vanno is een professioneel strijkensemble van jonge musici. Als kwartet spelen zij bekende klassieke muziek, film- en musical melodieën tijdens ceremonie en als achtergrond op de receptie.

Salonduo Fratres Corona

Salonduo Fratres Corona

Schrijf review Badhoevedorp

Muzikale omlijsting op evenementen met viool en piano. Al vele jaren verzorgen wij, Silvain en Vincent Kroon, op hoog professioneel niveau en met een perfecte en chique presentatie de muzikale omlijsting bij velerlei gelegenheden.

Strijkkwartet

Op zoek naar 'strijkkwartet' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan ben je aan het juiste adres. Op deze pagina vind je niet minder dan 6 leveranciers om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij de zorgeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Strijkkwartet: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor strijkkwartet op een pagina geplaatst zodat je eenvoudig kunt selecteren. Ontdek onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor diensten als strijkkwartet, vioolkwartet, kwartet, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten ben je bij eventplanner.be aan het juiste adres. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Leverancier aanmelden

Voeg zelf gratis een firma toe aan dit platform. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar strijkkwartet. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: vioolkwartet, kwartet, ...

Filters

Trefwoorden

Reviews

Advertenties