header

Nieuwjaarsreceptie

Zoek je 'nieuwjaarsreceptie'? Op eventplanner.be vind je eventleveranciers die nieuwjaarsreceptie aanbieden in België. Met hun hulp wordt het organiseren van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.3/10. Gebaseerd op 3 reviews over bedrijven in de categorie 'nieuwjaarsreceptie'.
 • The Tree

  The Tree

  Ambtswissel Luitenant Gouverneur Kiwanis Divisie Antwerpen

  Op 15/10/2019 vond de ambtswissel plaats in The Tree te Lier.
  Het was een super geslaagde avond. De deelnemers werden zeer goed ontvangen en het eten was lekker. Het dessertenbuffet een schot in de roos.
  Als organisator hadden we ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de faciliteiten in de zaal zoals een groot scherm + beamer en een podium.
  Alles vond plaats in een sfeervolle zaal die perfect was voor een 80-tal personen.

  Guido Dekeyser - Kiwanis - 14/11/2019

 • The Tree

  The Tree

  Mooie locatie

  Heel mooie locatie. Communicatie met organisatie was ook zeker in orde!

  Natasja Bekaert - CCV Belgium - 17/10/2019

 • The Tree

  The Tree

  Foute Nacht van de Voltooiing

  Al onze gasten hadden een zeer fijne avond met dansfeest. Zeer gezellige en mooie zaal en uiteraard lekker gegeten en vooral het dessert is op en top.

  Vanessa Fioole - Voltooiing Antwerpen - 25/09/2019

Nieuwjaarsreceptie

Zoek je 'nieuwjaarsreceptie'? Dan ben je aan het juiste adres. Op onze website vind je niet minder dan leveranciers om je hierbij te helpen. Deze leveranciers helpen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement of bedrijfsfeest in België.

Nieuwjaarsreceptie: een handig overzicht

Wij hebben alle info over nieuwjaarsreceptie op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kan vergelijken. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op locatie. Handig, niet?

Voor zaken als nieuwjaarsreceptie, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten ben je op eventplanner.be aan het juiste adres.

Eventbedrijf aanmelden

Je kan zelf kosteloos een leverancier toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap 125.000 potentiële klanten die op zoek zijn naar nieuwjaarsreceptie.

Tags: ...

Filters

Zoekwoorden

Reviews

Advertenties