header

Groot Scherm Huren

Op zoek naar 'groot scherm huren'? Op onze website vind je leveranciers die groot scherm huren aanbieden in België. Met hun hulp wordt het organiseren van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Groot Scherm Huren

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Novid nv

Novid nv

5 reviews

Bij Novid verhuren en verkopen we audiovisueel materiaal. Samen met onze klanten creëren we de beste, creatiefste en meest authentieke totaalervaringendoor kwalitatieve audiovisuele technologie en een flexibele en persoonlijke service.

FirstRental

FirstRental

Schrijf review

Welkom bij de hardware verhuur expert in België. Wij verhuren een breed gamma aan apparatuur : tablets, PC’s, Laptops, LED Schermen en smartphones. Bovendien hebben wij ook een uitgebreid aanbod aan software oplossingen en accessoires voor elk digitaal ev

VIPrent bvba

VIPrent bvba

Schrijf review

Viprent is gespecialiseerd in het verhuren van indoor en outdoor LEDschermen en LEDwalls voor evenementen. Sponsors op uw scherm, pc aansluiten, camerabeelden of live TV: één adres : VIPrent.

HD Ledshine

HD Ledshine

Schrijf review

HD Ledshine is gespecialiseerd in hoge kwaliteit ledschermen, zowel indoor als outdoor. Van kleine in-shop schermen tot grote 220m2 led walls, ...

Daca Ledscreen

Daca Ledscreen

Schrijf review

U vraagt zich af: Waar kan ik LED schermen, LED displays, LED walls of ander audiovisueel materiaal huren - van goede kwaliteit en aan een scherpe prijs, met transparante informatie over alles dat inbegrepen is?

Mansveld Expotech

Mansveld Expotech

Schrijf review
LiveRental

LiveRental

Schrijf review

No Photo Available

DiViPro

Schrijf review
LEDify

LEDify

3 reviews
Screentech cvba

Screentech cvba

Schrijf review
Grootbeeldscherm

Grootbeeldscherm

Schrijf review

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.85/10. Gebaseerd op 8 reviews over bedrijven in de categorie 'groot scherm huren'.
 • Novid nv

  Novid nv

  Innovatie - service - kwaliteit

  Mooi en innovatief aanbod van producten, professionele opvolging en steeds bereidt om ons met raad en daad bij te staan in onze projecten.

  - Tailormate - 13/02/2020

 • LEDify

  LEDify

  Groot scherm Ronde van Vlaanderen

  Scherm en geluid was prima in orde. Bedankt!

  Gilles van houdt - wielrenclub vlaanderen - 06/04/2019

 • LEDify

  LEDify

  Professioneel bedrijf met sterke producten

  Bedankt voor de aangename samenwerking. Kwalitatieve producten voor een correcte prijs!

  Bram van Laeken - ITexerts - 29/10/2018

 • LEDify

  LEDify

  Top top top

  Enthousiast team en kwalitatieve producten. Bedankt voor de goede zorgen!

  Wouter Martens - 23/10/2018

Groot Scherm Huren

Zoek je 'groot scherm huren'? Dan ben je aan het juiste adres. Op onze website vind je maar liefst eventbedrijven om je hierbij te helpen. Deze leveranciers helpen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, feest of congres in België.

Groot scherm huren: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor groot scherm huren op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op regio. Handig, niet?

Voor zaken als groot scherm huren, groot scherm, schermen huren, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op onze website terecht.

Link toevoegen

Je kan zelf gratis een eventbedrijf toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar groot scherm huren.

Tags: groot scherm, schermen huren, ...

Filters

Zoekwoorden

Reviews

Advertenties