Live Muziek Receptie

Op zoek naar 'live muziek receptie'? In onze database vind je alle leveranciers die live muziek receptie aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'live muziek receptie'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Stefaan Daems

Stefaan Daems

Schrijf review Tessenderlo

Stefaan Daems is een professionele saxofonist gespecialiseerd in het opluisteren van allerhande evenementen. Een huwelijksmis, een receptie, een academische zitting, een vernissage, een verjaardagsfeest, een tuinfeest, enz...

Boek een Muzikant

Boek een Muzikant

Schrijf review Wachtebeke

Boek een Muzikant verzorgt de muzikale omlijsting van huwelijken, feesten, recepties, diners, aperitiefconcert, enz. Keuze uit viool solo, duo viool en klarinet, vioolduo, duo viool en gitaar. Professioneel en betaalbaar!

Music for Business

Music for Business

Schrijf review Beveren a/d Ijzer

U organiseert een event en bent op zoek naar de gepaste muzikale omlijsting? Voor elk event is er een andere oplossing. Wenst u intieme achtergrondmuziek, of een spetterend optreden waar u genodigden zich volledig bij kunnen ontladen?

Dixieland

Dixieland

Schrijf review Zaamslag

Dixieland voor elke gelegenheid! Mister Dixieland biedt u verscheide mogelijkheden aan. Van One Man band, Trio, Muzikale Kerstman tot Fietsorkest.

Niveau Chapeau

Niveau Chapeau

Schrijf review Reet

Instrumentale muziek .. ideaal voor huwelijken, recepties, jubileums, verjaardagen, wijkfeesten, tuinfeesten, openingen, bedrijfsfeesten, ...

Ara Akopian

Ara Akopian

Schrijf review Mortsel

Mijn naam is Ara Akopian en ik woon in Antwerpen, Mortsel. Ik ben een 50 jarige violist met erg veel ervaring, ambitie en passie. Ik heb al vaker op bruiloften, recepties, feesten, restaurants etc. gespeeld.

No Photo Available

Duo Romanta

Schrijf review Eeklo

Wij bieden u instrumentale muziek voor alle gelegenheden, steeds iets moois voor iedereen en elk budget. Onze flexibiliteit en jarenlange ervaring zorgen voor een passende sfeer tijdens elk optreden.

Meer resultaten wereldwijd

Swing4All

Swing4All

Schrijf review Nijverdal

Live jazzkwartet uit Nederland voor unieke jazzmuziek op maat voor iedere feestelijke aangelegenheid van het verzorgen van achtergrondmuziek tijdens uw bruiloftreceptie of tuinparty en bedrijfsevenementen.

Duo Sans Souci

Duo Sans Souci

Schrijf review Hilversum

Voor een stijlvolle exclusieve muzikale omlijsting van recepties, diners, congressen. Duo Sans Souci speelt salonmuziek uit het begin van de vorige eeuw maar ook klassieke toppers op een aangenaam geluidsniveau.

Aerdrijk - Akoestisch Entertainment

Aerdrijk - Akoestisch Entertainment

Schrijf review Oegstgeest

Aerdrijk bestaat uit een groep van 7 beroepsmuzikanten die in verschillende combinaties muziek maakt bij uiteenlopende gelegenheden. De muzikanten hebben elkaar gevonden in het brengen van sfeervolle akoestische muziek.

Concert & Organisatie Gerco

Concert & Organisatie Gerco

Schrijf review Ommen

Che-Vanno is een professioneel strijkensemble van jonge musici. Als kwartet spelen zij bekende klassieke muziek, film- en musical melodieën tijdens ceremonie en als achtergrond op de receptie.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Live Muziek Receptie

Op zoek naar 'live muziek receptie' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan heb je geluk. Op eventplanner.be vind je maar liefst 11 eventbedrijven om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij het organiseren van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Live muziek receptie: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor live muziek receptie op een pagina geplaatst zodat je moeiteloos kunt selecteren. Ontdek onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op regio. Handig, tock?

Voor zaken als live muziek receptie, receptie muziek, receptiemuziek, muziek receptie, muziek bij nieuwjaarsreceptie, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kun je op eventplanner.be terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventbedrijf aanmelden

Voeg zelf kosteloos een eventbedrijf toe aan dit platform. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar live muziek receptie. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: receptie muziek, receptiemuziek, muziek receptie, muziek bij nieuwjaarsreceptie, ...