Achtergrondmuziek

Op zoek naar 'achtergrondmuziek'? In onze database vind je alle leveranciers die achtergrondmuziek aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'achtergrondmuziek'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Atmosfeer Concept Agency

Atmosfeer Concept Agency

Schrijf review Kruibeke

Ontdek het gevarieerde aanbod van Live muziek, Grammofoon & Allround DJ, Photobooth concepten, caravan podium én onze unieke Volkswagen busjes, die telkens een originele rol vervullen in de omkadering van uw evenement!

Stefaan Daems

Stefaan Daems

Schrijf review Tessenderlo

Stefaan Daems is een professionele saxofonist gespecialiseerd in het opluisteren van allerhande evenementen. Een huwelijksmis, een receptie, een academische zitting, een vernissage, een verjaardagsfeest, een tuinfeest, enz...

Almost Swinging Jazz Band

Almost Swinging Jazz Band

Schrijf review Gent

The Almost Swinging Jazz Band is een swingende jazz-band voor allerlei evenementen (receptie, walking dinner, huwelijk, straatanimatie, etc.).

Duo Sans Souci

Duo Sans Souci

Schrijf review Hilversum

Voor een stijlvolle exclusieve muzikale omlijsting van recepties, diners, congressen. Duo Sans Souci speelt salonmuziek uit het begin van de vorige eeuw maar ook klassieke toppers op een aangenaam geluidsniveau.

No Photo Available

Swing4All

Schrijf review Nijverdal

Live jazzkwartet uit Nederland voor unieke jazzmuziek op maat voor iedere feestelijke aangelegenheid van het verzorgen van achtergrondmuziek tijdens uw bruiloftreceptie of tuinparty en bedrijfsevenementen.

Pianist Rob Franken

Pianist Rob Franken

Schrijf review Vlaardingen

Ik ben allround pianist / zanger, conservatorium geschoold en reeds sinds 1985 professioneel met mijn vak bezig. Ik verzorg al jaren de muziek voor diners, recepties en meer evenementen.

Gerrit Christiaens Entertainment

Gerrit Christiaens Entertainment

Schrijf review Horst aan de Maas

Pop-troubadour Gerrit Christiaens al meer dan 25 jaar akoestische gitaar, zang en mondharmonica.

Zigeunerorkest PIROSKA TRIO

Zigeunerorkest PIROSKA TRIO

Schrijf review Essen

Zigeunerorkest PIROSKA trio. Live akoestische muziek, muzikale omlijsting van recepties, feesten, huwelijk, jubileum, babyborrel, academische zitting, uitvaart, enz…

Artiestenburo van Otterloo bv

Artiestenburo van Otterloo bv

Schrijf review Aalsmeer

Buro van Otterloo, voor kleurrijk entertainment, dat pást bij u! Wij zijn al jaren een betrouwbare partner in entertainment. Onderscheidend in kwaliteit, creatief, flexibel, meedenkend en oplossingsgericht.

Servjet

Servjet

Schrijf review Zoersel

Live muziek geeft elke gelegenheid net dat tikkeltje meer. Servjet bestaat uit een trio van ervaren muzikanten, die jouw evenement voorziet van de nodige portie sfeer, dynamiek en klasse.

Dixieland

Dixieland

Schrijf review Zaamslag

Dixieland voor elke gelegenheid! Mister Dixieland biedt u verscheide mogelijkheden aan. Van One Man band, Trio, Muzikale Kerstman tot Fietsorkest.

No Photo Available

Cees Cools

Schrijf review Hilversum

Live-muziek voor feestelijke en zakelijke gelegenheden.

No Photo Available

Akoestisch Jazz Trio 'No Problem'

Schrijf review Doorn

Akoestisch Jazztrio No Problem kan zorg dragen voor welluidende achtergrondmuziek op een prettig geluidsniveau. Geschikt voor receptie, borrel en diner(dansant). Gevarieerd programma.

No Photo Available

Alina

Schrijf review Melsele

Een breed netwerk van de zanger(es)s(en) en muzikanten biedt veel mogelijkheden voor elk budget en muziekvoorkeur.

No Photo Available

Duo Romanta

Schrijf review Eeklo

Wij bieden u instrumentale muziek voor alle gelegenheden, steeds iets moois voor iedereen en elk budget. Onze flexibiliteit en jarenlange ervaring zorgen voor een passende sfeer tijdens elk optreden.

Achtergrondmuziek

Op zoek naar 'achtergrondmuziek' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan ben je aan het juiste adres. Op onze website vind je maar liefst 15 eventbedrijven om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de zorgeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Achtergrondmuziek: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor achtergrondmuziek op een pagina geplaatst zodat je moeiteloos kunt selecteren. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op regio. Handig, tock?

Voor zaken als achtergrondmuziek, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kun je op eventplanner.be terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Link aanmelden

Voeg zelf kosteloos een eventbedrijf toe aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar achtergrondmuziek. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: ...

Artikels

Me and Mrs D - Muzikale warmte voor de donkere dagen

Me and Mrs D - Muzikale warmte voor de donkere dagen

Nu de dagen snel korter worden is dit hét moment om na te denken over de muzikale invulling van jouw Kerst- of nieuwjaarsborrel. Me and Mrs D is hiervoor, met hun warme geluid en brede repertoire, aan Kerstmuziek het ideale duo.

Band vormt zich naar wensen organisator

Band vormt zich naar wensen organisator

Jonge, getalenteerde muzikanten hebben de handen ineen geslagen met een DJ. "Je ziet veel combinaties van DJ met saxofoon, maar nergens zie je een complete band om een DJ heen."

Hoe je een sterk World Café kan organiseren en runnen

Hoe je een sterk World Café kan organiseren en runnen

Geef toe: mensen met elkaar in contact brengen en het over belangrijke onderwerpen laten hebben tijdens je event is vaak een uitdaging. Je moet niet alleen voor een prikkelende omgeving zorgen en motiverende instructies geven, maar ook mogelijkheden bieden om 'het ijs te breken' en mensen aan te moedigen om samen te werken.

Tips & tricks voor een geslaagd evenement

Tips & tricks voor een geslaagd evenement

Communicatie- en eventbureau GUAVA geeft, aan de hand van 4 cases, tips over hoe je het rendement van evenementen kan verhogen.

TIP! - Welke vergunningen heb ik nodig om een evenement te organiseren?

TIP! - Welke vergunningen heb ik nodig om een evenement te organiseren?

Wanneer je een evenement organiseert, zul je hiervoor mogelijk een of meerdere vergunningen moeten aanvragen.