Stemsysteem Huren

Op zoek naar 'stemsysteem huren'? In onze database vind je alle leveranciers die stemsysteem huren aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'stemsysteem huren'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Savvy Congress

Savvy Congress

Schrijf review Hendrik-Ido-Ambacht

Savvy Congress biedt voor u de oplossing als het gaat om online en hybride evenementen. Met Savvy heeft u een online platform voor uw vergaderingen, bijeenkomsten of andere evenementen. Hierin zit de livestream geïntegreerd en staat interactie centraal.

ABBIT bv

ABBIT bv

Schrijf review Beerse

Al meer dan 25 jaar ondersteunt Abbit Meeting Support zijn klanten op audiovisueel en creatief vlak voor hun meetings over heel Europa.

Sendsteps

Sendsteps

Schrijf review Amsterdam

Sendsteps verhoogt tijdens congressen de interactie met het publiek! Gebruik uw mobiele telefoon als stemkastje of stuur uw vraag of opmerking anoniem naar het scherm. Als marktleider bieden wij alle mogelijke ondersteuning vooraf en tijdens het congres.

MIXX

MIXX

4 reviews Gent

Mixx is gespecialiseerd in IT voor evenementen: draadloze stemsystemen met maxxVOTE, onsite badging met maxxBADGE, event IT-netwerken en PPT office met maxxIT

Duvall

Duvall

Schrijf review Merelbeke

duvall levert technologische oplossingen op maat voor conferenties, vergaderingen events. Zowel ter plaatse, online als hybride. We specialiseren ons in het faciliteren van meertalige meetings met top-of-the-line materiaal, een unieke service en een uitge

QuizXpress

QuizXpress

Schrijf review Numansdorp

QuizXpress is de meest geavanceerde quiz software welke momenteel beschikbaar is. In een handomdraai maakt u een multimedia spektakel met afbeeldingen, video en geluid. Quizzen gemaakt in QuizXpress zijn geheel naar eigen wens op te maken.

No Photo Available

Triplus Solutions

Schrijf review Emblem

Onze core business ligt het dichtste bij het ontwikkelen en aanbieden van: Q&A tools, voting (online/offline, Photo tool voor smartphones voor evenementen, trouwfeesten, ...

No Photo Available

On Stage Expertise

Schrijf review Aalst (Meldert)

Peggy Richie - presentatie, muziek, entertainment en stemmen.

Meer resultaten wereldwijd

Lumi Technologies

Lumi Technologies

Schrijf review Breukelen

Lumi's op maat gemaakte event apps geven jouw evenement een nieuwe dimensie en zorgen ervoor dat jouw publiek betrokken blijft, ongeacht de omvang.

Networkapp | Inscene Company

Networkapp | Inscene Company

Schrijf review Utrecht

De complete evenementenapp met mogelijkheden voor agenda, programma, polling & stemmen, beoordeling & evaluatie, deelnemerslijst, sponsorlijst, plattegrond, evenementinfo, pushmeldingen, nieuwsberichten en meer.

No Photo Available

Aventiq event company

Schrijf review Hilversum

Aventiq is een event bureau gespecialiseerd in interne communicatie voor de B2E en B2B markt. Wij hebben verschillende afdelingen in huis om onze klanten te bedienen: custommade events, mediaproducties, technische productie en interactieve tools.

No Photo Available

Pootentieel

Schrijf review Soest

ProPlus Events is gespecialiseerd in online registratie en neemt het hele uitnodigingstraject volledig uit handen terwijl je zelf de regie houdt. Naast de diverse online registratie mogelijkheden biedt ProPlus een zeer uitgebreide Event- en Community app.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.3/10. Gebaseerd op 4 reviews over bedrijven in de categorie 'stemsysteem huren'.

MIXX

MIXX

Waardevolle samenwerking

|Kevin Mulders (Halito!)|10/08/2022

Vanuit Halito! werken we al jaren samen met MIXX om onze gebruikers te helpen met hun volledige event communicatie - zowel voor, tijdens als na het event. We geloven in de kracht van samenwerkingen; ieder onderdeel van de customer event journey vraagt immers om specifieke expertise. De samenwerking met MIXX is daarvan een perfect voorbeeld. Andries is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, deelt zijn kennis proactief en denkt keer-op-keer mee om voor ieder event tot de beste oplossing te komen.

MIXX

MIXX

Persoonlijke aanpak werkt

|Michel Van Camp (New Balls Please)|08/08/2022

Ondertussen hebben we al vele projecten met MIXX mogen uitwerken. Naast de technische kennis en zeer correcte aanpak valt vooral de persoonlijke touch op. Andries is vlot bereikbaar en steeds bereid om oplossingen te zoeken voor soms ingewikkelde briefings.

MIXX

MIXX

Goeie service!

|Ilse Desutter (LANCKRIET nv)|04/08/2022

We zijn zeer tevreden met de samenwerking met Mixx, alles is vlot voorlopen tijdens de voorbereiding van ons event. Ook tijdens ons event was er een goeie support.

MIXX

MIXX

Kwaliteit en support gegarandeerd

|Vince Jacobs (Sylvester)|03/08/2022

We zijn als Sylvester nu al enkele jaren klant bij MIXX en ze helpen ons nog steeds even hard als vanaf dag één. Bij hen kunnen we terecht voor alles wat met registratie, (on-site) badge printing en bezoekersflow te maken heeft. Andries en Pierre denken niet alleen mee, maar werken ook actief mee als we een niet zo'n standaard aanvraag voor hen hebben. Zeer blij om met hen te kunnen en mogen werken!

Stemsysteem Huren

Zoek je naar 'stemsysteem huren' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan heb je geluk. Op onze website vind je maar liefst 12 bedrijven om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Stemsysteem huren: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor stemsysteem huren in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kunt selecteren. Bekijk onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor diensten als stemsysteem huren, stemkastjes, stemkastje, stemkastjes huren, stemkastjes verhuur, votingsystemen, stem systeem, voting systeem, voting, stemsysteem, stemmen, stem, evoting, vote, stemmen twitter, stemmen mobiel internet, alternatief stemkastje, alternatief stemkastjes, alternatieve stemkastjes, elektronisch stemmen, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde services ben je bij eventplanner.be aan het juiste adres. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventbedrijf aanmelden

Voeg zelf kosteloos een firma toe aan deze pagina. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar stemsysteem huren. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: stemkastjes, stemkastje, stemkastjes huren, stemkastjes verhuur, votingsystemen, stem systeem, voting systeem, voting, stemsysteem, stemmen, stem, evoting, vote, stemmen twitter, stemmen mobiel internet, alternatief stemkastje, alternatief stemkastjes, alternatieve stemkastjes, elektronisch stemmen, ...