Brandwachters Evenementen

Op zoek naar 'brandwachters evenementen'? In onze database vind je alle leveranciers die brandwachters evenementen aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'brandwachters evenementen'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

MECgroep bv

MECgroep bv

10 reviews Haaksbergen

MECgroep B.V. biedt u professionele (medische) hulpverlening en veiligheid, met gekwalificeerd personeel, voor ieder soort evenement, waarbij de zorg aan de patiënt en veiligheid centraal staan.

360 Solutions Risk & Safety

360 Solutions Risk & Safety

Schrijf review Aarschot

360 Solutions is uw veiligheidspartner bij uitstek. Wij bieden uitgebreid veiligheidsadvies, opleidingen en operationele veiligheidsondersteuning om van uw event of bedrijfssite een veilige omgeving te maken.

BL Support

BL Support

Schrijf review Willebroek

Wij voorzien hulpverlening op maat voor jou event. Onze hulpverleners zijn voor alle soorten evenementen inzetbaar.

No Photo Available

S2N bv

Schrijf review Rotterdam

Wilt u uw evenement, voorstelling of bedrijf beveiligen? Onze professionals nemen u die zorg graag uit handen. Wij leiden uw medewerkers tot hoog niveau op en kunnen zelfs de gehele inrichting van de veiligheid binnen uw organisatie verzorgen.

Meer resultaten wereldwijd

Medical Event Care

Medical Event Care

Schrijf review Haaksbergen

Medical Event Care; professionele medische ondersteuning voor elk evenement. Medical Event Care is een organisatie die u op verschillende zorgniveaus medisch kan ondersteunen tijdens uw evenement.

No Photo Available

Scorpions Nederland

Schrijf review Etten-Leur

Als organisator dient u een veilige omgeving te kunnen garanderen onder alle omstandigheden. Scorpions kan dit stuk voor u overnemen en concreet advies uitbrengen waar u mee verder kan.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.6/10. Gebaseerd op 10 reviews over bedrijven in de categorie 'brandwachters evenementen'.

MECgroep bv

MECgroep bv

Professionele ondersteuning groot jeugdtoernooi

|Huub Wilbrink (AVV Zeeburgia)|28/09/2020

In de herfstvakantie 2019 heeft de MEC groep ons Eeuwige Jeugd toernooi ondersteund op medisch gebied. Meer dan 1.000 sportende kinderen waren daarmee verzekerd voor professionele medische ondersteuning. Dit was helaas af en toe nodig, op die momenten werd goed en tijdig behandeld.
Voor 2020 is de MEC groep ook weer gevraagd te ondersteunen.

MECgroep bv

MECgroep bv

Professionele hulpverlening

|Raema Hamersma (Team Nederland Zingt, Evangelische Omroep)|16/12/2019

Al een aantal jaar maken we voor onze Nederland Zingt tv-opnames gebruik van medische ondersteuning van de MEC groep.
Tijdens deze avonden, waarbij de bezoekersaantallen variëren van zo’n 300-1000 mensen wordt zeer professioneel gewerkt en er wordt vanuit kundigheid meegedacht over hoe we e.e.a. zo soepel mogelijk kunnen laten verlopen.
Mocht er iets voorvallen wordt er door de MEC groep snel gehandeld, maar wel in alle rust. Hierdoor kunnen de opnames vaak geruisloos doorgaan. Onze bezoekers zijn in goede handen en wij zijn erg blij met de fijne samenwerking!

MECgroep bv

MECgroep bv

internationale vakmensen

|Rutger Griemink (Racepark Meppen (DL))|09/10/2019

Wij doen inmiddels al een tijdje, naar tevredenheid, zaken met de MEC groep.
Tijdens ons eerste contact kwam al snel naar voren dat wij te maken hadden met mensen met verstand van zaken.
Bij de uitleg over het evenement kwamen er al inhoudelijke vragen, hierdoor was het inplannen van noodhulp en ondersteuning dan ook fijn samenwerken.
Zeker een aanbeveling voor ondersteuning bij autosport evenementen. Wij als Racepark Meppen, gaan voor een prettige en lange samenwerking met de MEC groep.

MECgroep bv

MECgroep bv

MEC ondersteuning tijdens KraKaKarnaval

|marijn pennings (stichting kraka karnaval)|09/10/2019

We maken al 2 jaar gebruik van de MEC groep tbv de medische ondersteuning bij ons carnavals evenement "KraKaKarnaval". Gezien het karakter van het feest en de jeugdige doelgroep hebben we gekozen voor ondersteuning waarbij ook alcohol en drugs misbruik adequaat kan worden getackeld. Afgezien van enkele kleine blessures hebben we slechts 1 keer een serieus geval gehad. Hierbij traden de medewerkers professioneel en doordacht op. Mede hierdoor is verdere schade beperkt gebleven. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en communicatie. Een kleine tip voor MEC : een meer pro-actieve houding tijdens en op het festival zou eventueel alcohol en drugs misbruik eerder op kunnen sporen. Verder complimenten en tot ziens op 24 februari 2020. Marijn Pennings voorzitter stichting Kraka Karnaval

Brandwachters Evenementen

Op zoek naar 'brandwachters evenementen' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan kunnen wij jou helpen. Op eventplanner.be vind je niet minder dan 6 leveranciers om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Brandwachters evenementen: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor brandwachters evenementen op een pagina geplaatst zodat je eenvoudig kunt selecteren. Bekijk onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op land en provincie. Handig, tock?

Voor services als brandwachters evenementen, brandwachten, brandwachter, brandwachters, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kun je op onze website terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Leverancier aanmelden

Voeg zelf gratis een firma toe aan deze lijst. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar brandwachters evenementen. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: brandwachten, brandwachter, brandwachters, ...