Gehoorbescherming Voor Evenementen

Op zoek naar 'gehoorbescherming voor evenementen'? In onze database vind je alle leveranciers die gehoorbescherming voor evenementen aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'gehoorbescherming voor evenementen'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

dBcontrol bv

dBcontrol bv

Schrijf review Zwaag

dBControl is specialist in geluidsmeting en geluidsbeheer bij grote evenementen in Nederland en België. Heeft u een decibelprobleem bij uw evenement? Dan zoeken wij naar de best passende oplossing! 10 jaar ervaring.

Walkies4Events - W4E bvba

Walkies4Events - W4E bvba

6 reviews Kontich

Verhuur en verkoop van walkie talkies en radiocommunicatie op maat.

Polsbandshop

Polsbandshop

Schrijf review Sint-Martens-Leerne

Dé goedkoopste oordopshop voor jeugdhuizen, wedstrijden, evenenemten en organisatoren. Ontdek ons goedkope aanbod aan beschermende oordoppen.

Klinkt Goed B.V.

Klinkt Goed B.V.

Schrijf review Laren

Klinkt Goed staat voor kwaliteit, service en garantie op maat. Onze gehoorbescherming is als beste getest volgens strenge internationale standaarden. Het persoonlijke aanmeting van uw gehoorgang is gratis op elke locatie in Nederland en Vlaanderen.

No Photo Available

Earsafety Sound Protection

Schrijf review Groningen

Earsafety Sound protection levert de beste op maat gemaakte en universele oordoppen voor muziek, concerten, festivals, feesten, werken, industrie, motorrijden, klussen, zwemmen, reizen of voor schietsport.

Meer resultaten wereldwijd

SilentDJ.com

SilentDJ.com

Schrijf review Nijmegen

SilentDJ.com biedt professionele stille oplossingen voor uw bijzondere events: festivals, bedrijfsfeesten, congressen, beurzen, presentaties, bands, kids en andere creatieve totaal-belevingsconcepten.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 8.9/10. Gebaseerd op 6 reviews over bedrijven in de categorie 'gehoorbescherming voor evenementen'.

Walkies4Events - W4E bvba

Walkies4Events - W4E bvba

Nog nodig?

|Cautaerts Sven (Project 12 - Sven Cautaerts)|24/02/2019

Je zou je afvragen of deze mensen nog een review nodig hebben... Deze mensen zijn immers de standaard binnen de sector geworden. Alles hebben ze, alles kunnen ze opzetten. Dieter en het team staan altijd klaar om je last minute uit de nood te helpen.
Ook in verkoop zeer eerlijke prijzen met het advies er gratis bovenop!

Walkies4Events - W4E bvba

Walkies4Events - W4E bvba

Meer dan verwacht

|Dries Desmet (La Muse Gueule)|15/03/2018

WMI? La Muse Gueule, levert aan approx 300 top events per jaar acts, animatoren,... W4E is een reguliere collega-leverancier die we graag ontmoeten. en wel hierom.. Mijn in ears oorbescherming (by W4E) gaat intussen al twee jaar mee. De W4Emegafoons die ik last minute ophaal, werken steeds naar wens. Op events 'stuit' ik steeds weer op de walkies met het bekende stickertje. Tnx W4E, professioneel en steeds 'à lécoute'. Werk naar maat. Letterlijk én figuurlijk.

Walkies4Events - W4E bvba

Walkies4Events - W4E bvba

Mr Gay Belgium Kick Off

|Bram Bierkens (YDS events)|09/02/2018

Weer heel tevreden over het geleverde materiaal en de kwaliteit. Altijd fijn samenwerken!

Walkies4Events - W4E bvba

Walkies4Events - W4E bvba

Workshop radio communicatie W4E

|Kris Daes (Landmark)|08/02/2018

Goede opfrissing over radiocommunicatie! Een aanrader voor iedereen die rechtstreeks of onrechtstreeks met walkies in contact komt. Veel nuttige en praktische tips voor een vlotte communicatie op kleine en grote events. Om nog maar te zwijgen van de praktijk oefeningen...
Bedankt Dieter voor de workshop!

Gehoorbescherming Voor Evenementen

Op zoek naar 'gehoorbescherming voor evenementen' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan ben je aan het juiste adres. Op deze pagina vind je maar liefst 6 eventbedrijven om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de zorgeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Gehoorbescherming voor evenementen: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor gehoorbescherming voor evenementen in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kunt selecteren. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor zaken als gehoorbescherming voor evenementen, gehoorbescherming muziek, gehoorbescherming concerten, gehoorbescherming, gehoorbescherming op maat, gehoorbeschermers, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kun je op onze website terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Bedrijf aanmelden

Voeg zelf kosteloos een bedrijf toe aan deze pagina. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar gehoorbescherming voor evenementen. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: gehoorbescherming muziek, gehoorbescherming concerten, gehoorbescherming, gehoorbescherming op maat, gehoorbeschermers, ...