header

Gehoorbescherming Voor Evenementen

Zoek je 'gehoorbescherming voor evenementen'? Hier vind je leveranciers die gehoorbescherming voor evenementen aanbieden in België. Met hun hulp wordt het organiseren van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 8.9/10. Gebaseerd op 6 reviews over bedrijven in de categorie 'gehoorbescherming voor evenementen'.
 • Walkies4Events - W4E bvba

  Walkies4Events - W4E bvba

  Nog nodig?

  Je zou je afvragen of deze mensen nog een review nodig hebben... Deze mensen zijn immers de standaard binnen de sector geworden. Alles hebben ze, alles kunnen ze opzetten. Dieter en het team staan altijd klaar om je last minute uit de nood te helpen.
  Ook in verkoop zeer eerlijke prijzen met het advies er gratis bovenop!

  Cautaerts Sven - Project 12 - Sven Cautaerts - 24/02/2019

 • Walkies4Events - W4E bvba

  Walkies4Events - W4E bvba

  Meer dan verwacht

  WMI? La Muse Gueule, levert aan approx 300 top events per jaar acts, animatoren,... W4E is een reguliere collega-leverancier die we graag ontmoeten. en wel hierom.. Mijn in ears oorbescherming (by W4E) gaat intussen al twee jaar mee. De W4Emegafoons die ik last minute ophaal, werken steeds naar wens. Op events 'stuit' ik steeds weer op de walkies met het bekende stickertje. Tnx W4E, professioneel en steeds 'à lécoute'. Werk naar maat. Letterlijk én figuurlijk.

  Dries Desmet - La Muse Gueule - 15/03/2018

 • Walkies4Events - W4E bvba

  Walkies4Events - W4E bvba

  Mr Gay Belgium Kick Off

  Weer heel tevreden over het geleverde materiaal en de kwaliteit. Altijd fijn samenwerken!

  Bram Bierkens - YDS events - 09/02/2018

 • Walkies4Events - W4E bvba

  Walkies4Events - W4E bvba

  Workshop radio communicatie W4E

  Goede opfrissing over radiocommunicatie! Een aanrader voor iedereen die rechtstreeks of onrechtstreeks met walkies in contact komt. Veel nuttige en praktische tips voor een vlotte communicatie op kleine en grote events. Om nog maar te zwijgen van de praktijk oefeningen...
  Bedankt Dieter voor de workshop!

  Kris Daes - Landmark - 08/02/2018

Gehoorbescherming Voor Evenementen

Zoek je 'gehoorbescherming voor evenementen'? Dan kunnen wij jou helpen. Op onze website vind je niet minder dan eventleveranciers om je hierbij te helpen. Deze toeleveranciers helpen je graag bij het organiseren van jouw evenement, feest of congres in België.

Gehoorbescherming voor evenementen: alles op één pagina

Wij hebben alle leveranciers van gehoorbescherming voor evenementen in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kan kiezen. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op locatie. Handig, niet?

Voor zaken als gehoorbescherming voor evenementen, gehoorbescherming muziek, gehoorbescherming concerten, gehoorbescherming, gehoorbescherming op maat, gehoorbeschermers, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken ben je op eventplanner.be aan het juiste adres.

Bedrijf toevoegen

Je kan zelf gratis een leverancier toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap duizenden prospects die op zoek zijn naar gehoorbescherming voor evenementen.

Tags: gehoorbescherming muziek, gehoorbescherming concerten, gehoorbescherming, gehoorbescherming op maat, gehoorbeschermers, ...

Filters

Zoekwoorden

Reviews

Advertenties