Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 4 reviews over bedrijven in de categorie 'airportservice'.

CTD Taxi

CTD Taxi

Bart Doms

|Bart Doms|17/12/2019

Zeer goede service!
Altijd op tijd.
Vriendelijke chauffeurs.
Verzorgd voorkomen.
Comfortabele luxe wagens!

CTD Taxi

CTD Taxi

Luchthavenvervoer CTD taxi

|Lieselot De Coster (CTD Taxi)|17/12/2019

Ik ben erg tevreden met de service die CTD taxi mij aanbood. Ik wilde een aangename rit naar de luchthaven en dat kreeg ik ook. Alsook slaagde de taxichauffeur er in om een betrouwbare en positieve uitstraling van CTD taxi over te brengen. Alles was netjes op tijd, zoals afgesproken. Qua vriendelijkheid zeker punten gescoord! Bedankt voor de rit en tot snel!

CTD Taxi

CTD Taxi

Luchthavenvervoer 10/08/19

|Koen De Schepper|17/12/2019

Luchthavenvervoer besteld voor 10/08/19. Chauffeur stond kwartier op voorhand al voor mijn deur. Heeft mij en mijn gezin geholpen met het inladen van de bagage. Zeer mooi en proper voertuig. Bij aankomst in de luchthaven werden we letterlijk voor de deur afgezet ipv aan de gewoonlijke drop off. Dit is zeer handig als je veel bagage hebt en reist met het gezin. Zeer tevreden van deze maatschappij, was de eerste keer maar zeker niet de laatste.

CTD Taxi

CTD Taxi

Luchthavenvervoer

|Leen Vlaeminck|17/12/2019

Zeer tevreden over de service van CTD, had een minibus gereserveerd last minute, de chauffeur was zeer flexibel en kon er toch op tijd zijn. Zeer vriendelijk, heeft ons mee de bagage helpen in laden, we hebben ineens ook voor de terug rit alles afgesproken. De chauffeur was ons aan het opwachten op de afgesproken plek, hielp ons mee de bagage naar de auto te dragen en mee in te laden.
Zeker een aanrader, zal beroep blijven doen op hun diensten!

Airportservice

Zoek je naar 'airportservice' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan kunnen wij jou helpen. Op eventplanner.be vind je niet minder dan 3 leveranciers om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij het organiseren van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Airportservice: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor airportservice op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kunt selecteren. Ontdek onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor diensten als airportservice, airportservice brugge, airportservice west vlaanderen, airportservice benelux, airportservice belgium, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kun je op onze website terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventleverancier aanmelden

Voeg zelf kosteloos een eventbedrijf toe aan dit platform. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar airportservice. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: airportservice brugge, airportservice west vlaanderen, airportservice benelux, airportservice belgium, ...