Koffietafel

Op zoek naar 'koffietafel'? In onze database vind je alle leveranciers die koffietafel aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'koffietafel'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Silverspoon Exclusive Catering

Silverspoon Exclusive Catering

Schrijf review Schelle

Silverspoon organiseert uw event met de grootste toewijding!

Martinus Meeting Center

Martinus Meeting Center

Schrijf review Vechmaal

Moderne,smaakvol ingerichte vergaderzaal in gerestaureerde vleugel van een vierkantshoeve,gelegen in een rustig en autenthiek haspengauws dorpje, vlakbij Heers, Limburg.

Taste-Orant

Taste-Orant

Schrijf review Stabroek

Wij zorgen voor catering in uw bedrijf, feestzaal of bij u thuis.  Geen routinecatering maar huisgemaakte eerlijke gerechten, fijne hapjes alsook een BBQ of buffet. 

Kloosterstraat40

Kloosterstraat40

Schrijf review Zottegem

Kloosterstraat40 een gerestaureerd klooster dat omgevormd werd tot een centrum voor opleidingen en trainingen met mogelijkheid tot overnachting.

No Photo Available

Rouwcentrum Verleyen - Van Baelen

Schrijf review Hamme

Uw laatste wens in vertrouwde handen! Als familieonderneming verzorgen wij op een warme en stijlvolle manier alle uitvaartplechtigheden naar ieders overtuiging, in elke kerk of op elke gewenste locatie.

No Photo Available

Repas Catering

Schrijf review Mechelen

U wilt een topfeest geven voor klanten of vrienden. Maar u hebt tijd tekort. U bent op zoek naar een cateringbedrijf dat uw organisatie uit handen neemt. Een cateraar die naar u omkijkt en weet wat u nodig heeft.

No Photo Available

Multi Catering

Schrijf review Nieuw-Vennep

Laat uw lunch, diner of buffet verzorgen door Multi Catering. Van luxe canapé's tot uitgebreide buffetten, van koffietafels en bijzondere broodjes tot een Indisch buffet... de ervaren en creatieve koks van Multi Catering regelen het graag voor u.

No Photo Available

Culimangaro Catering services

Schrijf review Harelbeke

Wij komen uw party, familiefeest, communie, reunie of andere gelegenheid met culinaire perfectie organiseren. Uw keuken en zaal, thuis of op locatie, worden voor één dag aan ons toevertrouwt zodat U en uw gasten volop kunnen feesten en genieten.

No Photo Available

Montreal Parkhotel

Schrijf review Mechelen

Parkhotel Montreal in Mechelen, bestaande uit het hotel, de brasserie en feestzalen, ligt in een prachtig domein met een grote, door groen omgeven vijver.

No Photo Available

Qlasse!

Schrijf review Oisterwijk

Catering. Feest- en dinerevenementen.

No Photo Available

Domein Margaille

Schrijf review Lembeek

Ons privé-domein is te gebruiken per dag voor al uw familiefeesten, koffietafels, bedrijfsbijeenkomsten, teambuilding, barbecueparty... Vrije keuze van traiteur, evenmentenorganisatie, drankenleverancier, discobar.

No Photo Available

Spring River Cruise - VDM Service bvba

Schrijf review Merksem

Spring is een luxe rivercruiser die u kan afhuren voor rondvaarten tot maximum 50 personen tijdens dagtochten. Bij bed&breakfast of overnachting hebben wij kajuiten aan boord voor maximum 12 personen.

Koffietafel

Zoek je naar 'koffietafel' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan ben je aan het juiste adres. Op deze pagina vind je maar liefst 12 eventbedrijven om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de zorgeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Koffietafel: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor koffietafel op een pagina geplaatst zodat je eenvoudig kunt selecteren. Ontdek onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor zaken als koffietafel, koffietafels, locatie koffietafels, zaal koffietafel, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken ben je bij eventplanner.be aan het juiste adres. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventleverancier aanmelden

Voeg zelf gratis een firma toe aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar koffietafel. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: koffietafels, locatie koffietafels, zaal koffietafel, ...

Artikels

Geen evenementen, trouwfeesten, uitvaarten,... Eventsector valt volledig stil.

Geen evenementen, trouwfeesten, uitvaarten,... Eventsector valt volledig stil.

België neemt extra, drastische maatregelen om de verspreiding van het Corona virus af te remmen. De impact van de maatregelen heeft een enorme economische impact.

België semi-lockdown: dit weten we al over evenementen

België semi-lockdown: dit weten we al over evenementen

Het Belgische Overlegcomité heeft beslist om vanaf maandag de horeca weer een maand lang te sluiten. "Evenementen mogen nog, maar met minder publiek", schrijven de kranten De Standaard en Het Laatste Nieuws.

Er mag weer iets meer, maar evenementensector argwanend over 'grotere ademruimte'

Er mag weer iets meer, maar evenementensector argwanend over 'grotere ademruimte'

Met een lichte versoepeling mag de Belgische evenementensector terug naar het 'oude normaal'. De deur staat wel op een kier naar grotere publieksgroepen, wat evenementen leefbaar kan houden.