header

Whiskey Tasting

Op zoek naar 'whiskey tasting'? Op eventplanner.be vind je leveranciers die whiskey tasting aanbieden in België. Zo wordt de organisatie van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.65/10. Gebaseerd op 46 reviews over bedrijven in de categorie 'whiskey tasting'.
 • Miraeus Cocktail Services

  Miraeus Cocktail Services

  Om helemaal gelukkig van te worden

  In den beginning stond ik nogal sceptisch tegenover het uitgeven van geld aan een workshop van Miraeus. Iets wat ik simpelweg van het internet kon leren, zou ik nu echt niet voor gaan betalen. Dedondanks liet ik me overtuigen door het aandringend gezaag van mijn aantrekkelijke bubbel.
  And boy was I right in doing that. Het werd een workshop vol plezier, vertier en eens iets anders dan bier. Ze serveerden een verfrissende, alcoholische teug vreugde die het internet me nooit had kunnen uitschenken. Om helemaal gelukkig van te worden! En wat wil een mens nog meer in deze tijden, dan gewoon een gelukkig gevoel.

  Sebastièn Delorge - 24/09/2020

 • Miraeus Cocktail Services

  Miraeus Cocktail Services

  Cocktailworkshop met vrienden

  Om het afstuderen van een aantal vrienden te vieren hadden de ervoor gekozen een cocktailworkshop te volgen. Deze workshop ging door op het 5de verdiep van het pand van Miraeus cocktails. Hier konden we genieten van een uniek zicht over de Meir, ook de aankleding van de ruimte was zeer gezellig! Alle medewerkers waren enorm vriendelijk en spontaan en wisten ons op de juiste manier te helpen. Wij hebben hier enorm hard van genoten en kijken al uit naar een volgende keer!

  Thomas Van Opstal - 23/09/2020

 • Miraeus Cocktail Services

  Miraeus Cocktail Services

  Cocktails - Hapjes & Mike Tyson

  Bij de workshop, mooi gelegen op de Meir van Antwerpen - werd onze bubbel hartelijk ontvangen.
  Een reeks van 3 zorgvuldig geselecteerde cocktails met daar tussen enkele gastronomische hapjes.
  De vibe van David was zeer relaxed - ondanks we nieuw waren in de wereld van cocktails wordt ons alles duidelijk uitgelegd met de nodige humor.
  Als kers op de taart kregen we nog een mooie performance van Kristof Carpentier (een collega van het Mireaus team) die even de tijd nam ons warm te maken voor de laatste cocktail.
  Boeking verliep vlot zonder enige complicaties. Kortom Top ervaring, service en ideale groepsactiviteit. (Leuk bierkaartje van Mike Tyson als souvenir.)

  Roeland Vanheesbeke - 23/09/2020

 • Miraeus Cocktail Services

  Miraeus Cocktail Services

  Ave Miraeus

  Their business card features a picture of 'The Last Supper' because Miraeus offers you a night to remember. I must admit I was a bit sceptical, because alcohol and my memory haven't always been the best of friends.
  But this one I remember.
  David adds a whiff of knowledge and a dash of humour to every cocktail he teaches you. Mix that with good company and you get the perfect recipe for an (un)holy evening.
  Amen!

  Simon Hoebeke - 23/09/2020

Whiskey Tasting

Op zoek naar 'whiskey tasting'? Dan heb je geluk. Op eventplanner.be vind je maar liefst eventbedrijven om je hiermee te helpen. Deze toeleveranciers helpen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, feest of congres in België.

Whiskey tasting: alles op één pagina

Wij hebben alle info over whiskey tasting in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kan vergelijken. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op locatie. Handig, niet?

Voor zaken als whiskey tasting, whisky tasting, whisky proeverij, whisky, whiskey, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten ben je op eventplanner.be aan het juiste adres.

Eventleverancier aanmelden

Je kan zelf gratis een leverancier toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap 125.000 prospects die op zoek zijn naar whiskey tasting.

Tags: whisky tasting, whisky proeverij, whisky, whiskey, ...

Filters

Zoekwoorden

Reviews

Advertenties