Whiskey Tasting

Op zoek naar 'whiskey tasting'? Op eventplanner.be vind je leveranciers die whiskey tasting aanbieden in België. Zo wordt de organisatie van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.6/10. Gebaseerd op 20 reviews over bedrijven in de categorie 'whiskey tasting'.
 • Miraeus Cocktail Services

  Miraeus Cocktail Services

  Leuk bedrijfsuitje

  De workshop werd ludiek gepresenteerd en de cocktails waren origineel en lekker. De host (David) had geen probleem met de grote groep en alles verliep zeer vlot. Ook de communicatie naar aanmeiding van het event verliep vlot.

  Erland Van Reet - Profile tyrecenter - 25/07/2017

 • Miraeus Cocktail Services

  Miraeus Cocktail Services

  Cocktails leren maken op een stijlvolle, professionele en ludieke manier!

  Ik heb ondertussen twee keer de cocktail workshop gevolgd van Miraeus. Deze werden beiden gegeven door David. Elke keer was het een verrassend goede ervaring: ingrediënten die worden gecombineerd op nieuwe manier en je krijgt ook tips voor thuis. Een kleine aanpassing aan een cocktail kan de smaak zoveel beter maken! Ik kom alvast een derde keer terug in hun gezellig pand op de Meir. Ideaal na of tijdens een dagje shoppen!

  Stefanie Caenen - 09/10/2016

 • Miraeus Cocktail Services

  Miraeus Cocktail Services

  Superavond met verfrissende cocktails

  Op 30/8 zorgde Miraeus voor heerlijke cocktails en andere dranken. Dit met een zeer vlotte bediening en een enthousiaste ploeg. Merci heren we hebben genoten!

  Ellen Saveniers - ING - 22/09/2016

 • Miraeus Cocktail Services

  Miraeus Cocktail Services

  Top Service en Cocktails!

  Heel professionele, toffe set-up en zeer betaalbaar. Aanrader voor een leuke avond met vrienden!!

  Sarah Cauwenberghs - Joos Consulting - 13/09/2016

Whiskey Tasting

Op zoek naar 'whiskey tasting'? Dan heb je geluk. Op eventplanner.be vind je maar liefst eventbedrijven om je hiermee te helpen. Deze toeleveranciers helpen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, feest of congres in België.

Whiskey tasting: alles op één pagina

Wij hebben alle info over whiskey tasting in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kan vergelijken. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op locatie. Handig, niet?

Voor zaken als whiskey tasting, whisky tasting, whisky proeverij, whisky, whiskey, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten ben je op eventplanner.be aan het juiste adres.

Eventleverancier aanmelden

Je kan zelf gratis een leverancier toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap 125.000 prospects die op zoek zijn naar whiskey tasting.

Tags: whisky tasting, whisky proeverij, whisky, whiskey, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!