Koor

Op zoek naar 'koor'? In onze database vind je alle leveranciers die koor aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'koor'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.9/10. Gebaseerd op 11 reviews over bedrijven in de categorie 'koor'.

Akkoord Gospel

Akkoord Gospel

the gospel three

|peter vautmans|03/10/2020

Zeer mooi programma die de geschiedenis van de gospel en de verwevenheid met de slavernij belicht. De muziek, aangevuld met teksten en mooie beelden garanderen en prachtige avond.
Gospelklassiekers wordne aangevuld met moderne muziek en afrikaanse klassiekers
Enkele kippenvelmomenten voor mij: Amazing Grace en Baba Yetu

Akkoord Gospel

Akkoord Gospel

Een prachtig optreden

|Peter Oorlynck|21/09/2019

Wij denken met plezier terug aan het optreden dat wij mochten bijwonen.
De sfeer was hartelijk, en muzikaal was het een voltreffer.
Ray en Peter, Bilzen.

Akkoord Gospel

Akkoord Gospel

Doe zo voort

|Armande Gielen|21/09/2019

Jullie zijn een uitstekend gospelkoor met fantastische muziek en entertainment voor jong en oud doe zo voort.

Akkoord Gospel

Akkoord Gospel

Het ritme van Gospelkoor Akkoord

|André Fraats (Het Ursulinenconvent)|21/09/2019

Ik ben getuige geweest van een melodisch perfect en ritmisch zeer aanstekelijk concert door Gospelkoor Akkoord. De authentieke swing van dirigent Toon Ketelslegers zette zijn zangeressen en zangers aan tot een zeer aantrekkelijke uitvoering van bekende en minder bekende gospelsongs en spirituals. Een concert waar het publiek met volle teugen van genoten heeft.

Koor

Zoek je naar 'koor' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan ben je aan het juiste adres. Op onze website vind je maar liefst 6 eventbedrijven om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij de perfecte organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Koor: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor koor in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kunt selecteren. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op land en provincie. Handig, tock?

Voor diensten als koor, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten ben je bij eventplanner.be aan het juiste adres. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Leverancier aanmelden

Voeg zelf gratis een firma toe aan dit platform. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar koor. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: ...

Artikels

Trendy hotels en shops in Singapore

Trendy hotels en shops in Singapore

Singapore groeit op zo'n snel tempo dat zaken er altijd in verandering zijn. Of je opdrachtgevers nou terugkerende bezoekers of 'first-timers' in de Leeuwenstad zijn, deze nieuwste hotel- en shopping-opties zullen hun verblijfs- en shopping-beleving versterken.

Eva Annokkee nieuwe voorzitter IDEA

Eva Annokkee nieuwe voorzitter IDEA

Eva Annokkee is de kersverse nieuwe voorzitter van branchevereniging IDEA. Ze volgt Christine van Dalen op, die deze functie de afgelopen 3,5 jaar bekleedde.