Gospelkoor

Op zoek naar 'gospelkoor'? In onze database vind je alle leveranciers die gospelkoor aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'gospelkoor'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Akkoord Gospel

Akkoord Gospel

11 reviews Hasselt

Een bende enthousiaste zangers en muzikanten uit zuid Limburg (B) die aanstekelijke en aangrijpende gospel brengen.

Gospelformatie Joy!

Gospelformatie Joy!

Schrijf review Oosterhout

Gospelformatie JOY! verzorgt de muziek tijdens uw huwelijksceremonie, diner, receptie, bedrijfsfeest etc. Swingende gospel voor een extra verrassing op uw feest.

No Photo Available

Vocal Company Muziekproducties

Schrijf review Uithoorn

U bent op zoek naar een Charles Dickens kerstkoortje, een imposante openingsact met trompetten, een swingend gospelkoor of een verpletterende vocal act. U wilt gaan zingen met uw bedrijf of u wilt iets muzikaals en weet nog niet hoe u dat moet vormgeven?

No Photo Available

Huwelijksmuziek

Schrijf review Mortsel

Opluisteren van huwelijken, concerten, recepties,... met gospel en eventueel andere genres.

Meer resultaten wereldwijd

No Photo Available

Music Enterprise

Schrijf review Leersum

Music Enterprise is een bedrijf dat voor elk soort feest een passende acitiviteit verzorgt. Van bruiloft tot braderie, openingen van kantoren, winkels, themafeesten, pretparken en vele andere activiteiten.

Gospelkoor Spirit of Love

Gospelkoor Spirit of Love

Schrijf review Tegelen

We zingen met veel plezier en vanuit ons hart. Met het zingen van gospel, dragen we ook een boodschap uit.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.9/10. Gebaseerd op 11 reviews over bedrijven in de categorie 'gospelkoor'.

Akkoord Gospel

Akkoord Gospel

the gospel three

|peter vautmans|03/10/2020

Zeer mooi programma die de geschiedenis van de gospel en de verwevenheid met de slavernij belicht. De muziek, aangevuld met teksten en mooie beelden garanderen en prachtige avond.
Gospelklassiekers wordne aangevuld met moderne muziek en afrikaanse klassiekers
Enkele kippenvelmomenten voor mij: Amazing Grace en Baba Yetu

Akkoord Gospel

Akkoord Gospel

Een prachtig optreden

|Peter Oorlynck|21/09/2019

Wij denken met plezier terug aan het optreden dat wij mochten bijwonen.
De sfeer was hartelijk, en muzikaal was het een voltreffer.
Ray en Peter, Bilzen.

Akkoord Gospel

Akkoord Gospel

Doe zo voort

|Armande Gielen|21/09/2019

Jullie zijn een uitstekend gospelkoor met fantastische muziek en entertainment voor jong en oud doe zo voort.

Akkoord Gospel

Akkoord Gospel

Het ritme van Gospelkoor Akkoord

|André Fraats (Het Ursulinenconvent)|21/09/2019

Ik ben getuige geweest van een melodisch perfect en ritmisch zeer aanstekelijk concert door Gospelkoor Akkoord. De authentieke swing van dirigent Toon Ketelslegers zette zijn zangeressen en zangers aan tot een zeer aantrekkelijke uitvoering van bekende en minder bekende gospelsongs en spirituals. Een concert waar het publiek met volle teugen van genoten heeft.

Gospelkoor

Zoek je naar 'gospelkoor' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan kunnen wij jou helpen. Op eventplanner.be vind je niet minder dan 6 leveranciers om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij het organiseren van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Gospelkoor: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor gospelkoor op een pagina geplaatst zodat je eenvoudig kunt selecteren. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op land en provincie. Handig, tock?

Voor services als gospelkoor, gospel koor, gospelgroep, gospelband, gospel, gospelformatie, gospel formatie, gospel show, gospel huwelijk, blackgospel, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten ben je bij eventplanner.be aan het juiste adres. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventleverancier aanmelden

Voeg zelf gratis een eventbedrijf toe aan deze pagina. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar gospelkoor. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: gospel koor, gospelgroep, gospelband, gospel, gospelformatie, gospel formatie, gospel show, gospel huwelijk, blackgospel, ...