header

Stormbaan Huren

Zoek je 'stormbaan huren'? Op eventplanner.be vind je eventleveranciers die stormbaan huren aanbieden in België. Met hun hulp wordt de organisatie van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 18 reviews over bedrijven in de categorie 'stormbaan huren'.
 • Jump 4 Joy LuchtkussenVerhuur

  Jump 4 Joy LuchtkussenVerhuur

  Top service

  Schoon materiaal en op tijd bezorgd en in overleg opgehaald!

  Tamara Van den broek - 05/09/2019

 • Jump 4 Joy LuchtkussenVerhuur

  Jump 4 Joy LuchtkussenVerhuur

  Top service

  In een 2 worden top service snel geregeld klantvriendelijkheid top een goed bedrijf die naar de klant luisterd naar hun wensen

  Danny Danny van oort - Geen - 17/08/2019

 • Jump 4 Joy LuchtkussenVerhuur

  Jump 4 Joy LuchtkussenVerhuur

  Een groot succes!

  Voor een fuif een popcornmachine, slush puppie machine en een luchtkussen gehuurd. Site is duidelijk, bovendien is Arthur makkelijk bereikbaar om vragen te beantwoorden. Het was een groot succes. Duidelijke uitleg bij levering! Zeker de moeite waard voor de volgende keer!

  Ingeborg W. - 17/07/2019

 • Jump 4 Joy LuchtkussenVerhuur

  Jump 4 Joy LuchtkussenVerhuur

  Topservice!!!

  De eigenaar is een fijne man om zaken mee te doen. Aardig en denkt mee. Alle afspraken zijn netjes nagekomen en ik huur graag weer een springkussen bij jump 4 joy!!

  Ruben Narain - 22/04/2019

Stormbaan Huren

Op zoek naar 'stormbaan huren'? Dan kunnen wij jou helpen. Op eventplanner.be vind je maar liefst eventbedrijven om je hiermee te helpen. Deze bedrijven helpen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw bedrijfsevenement of feest in België.

Stormbaan huren: een handig overzicht

Wij hebben alle info over stormbaan huren in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op regio. Handig, niet?

Voor zaken als stormbaan huren, stormbanen, verhuur stormbaan, stormbaan, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op onze website terecht.

Link aanmelden

Je kan zelf gratis een firma toevoegen aan deze lijst. Zo bereik je in één klap 125.000 prospects die op zoek zijn naar stormbaan huren.

Tags: stormbanen, verhuur stormbaan, stormbaan, ...

Filters

Zoekwoorden

Reviews

Advertenties