Portofoon Huren

Op zoek naar 'portofoon huren'? In onze database vind je alle leveranciers die portofoon huren aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'portofoon huren'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Portofoon Huren

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Walkies4Events - W4E bvba

Walkies4Events - W4E bvba

6 reviews Kontich

Verhuur en verkoop van walkie talkies en radiocommunicatie op maat.

Disseldorp Techniek

Disseldorp Techniek

Schrijf review Den Haag

Portofoons huren of kopen voor uw event doet u bij Disseldorp Techniek. Portofoons zijn de oplossing om uw evenement feilloos te laten verlopen.

PartyZaan

PartyZaan

Schrijf review Zaandam

No Photo Available

R&S portofoonverhuur

Schrijf review Rotterdam

Verhuur Portofoons. R & S Rental heeft al jaren een hele goede naam in de evenementen- en filmbranche. Wij leveren kwaliteit en service met een flexibele instelling.

No Photo Available

Hofcon Portofoonverhuur

Schrijf review Houten

Portofoons voor uw evenement, festival, concert, of sportwedstrijd huren doet u bij HOFCON. Wij beschikken over een ruime hoeveelheid verhuur portofoons voor uw evenement.

No Photo Available

WouwLite

Schrijf review Nijmegen

Verhuur van portofooncommunicatie. Technische horeca- en siteproducties. Horeca producties.

No Photo Available

KBcom Portofoonverhuur

Schrijf review Den Haag

KBcom is gespecialiseerd in de verhuur, de verkoop en reparatie van portofoons en mobilofoons.

No Photo Available

Hoekstra Portofooonverhuur

Schrijf review Gorredijk

Verhuur van portofoons & verkoop van nieuwe & jong gebruikte Portofoons.

No Photo Available

SMELT Portofoons

Schrijf review Zwolle

Verhuur & Verkoop van Portofoons - Nederland & België.

No Photo Available

MGV Event Service bv

Schrijf review Helmond

Op zoek naar kwaliteit, service en een scherpe prijs? Dan kunt u al ruim 45 jaar terecht bij MGV Event Service BV, wij hebben een compleet pakket aan technische faciliteiten van microfoon tot podium-belichting, kabel tot elektraverdeelkasten, portofoon to

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 8.9/10. Gebaseerd op 6 reviews over bedrijven in de categorie 'portofoon huren'.
 • Walkies4Events - W4E bvba

  Walkies4Events - W4E bvba

  Nog nodig?

  Je zou je afvragen of deze mensen nog een review nodig hebben... Deze mensen zijn immers de standaard binnen de sector geworden. Alles hebben ze, alles kunnen ze opzetten. Dieter en het team staan altijd klaar om je last minute uit de nood te helpen.
  Ook in verkoop zeer eerlijke prijzen met het advies er gratis bovenop!

  Cautaerts Sven - Project 12 - Sven Cautaerts - 24/02/2019

 • Walkies4Events - W4E bvba

  Walkies4Events - W4E bvba

  Meer dan verwacht

  WMI? La Muse Gueule, levert aan approx 300 top events per jaar acts, animatoren,... W4E is een reguliere collega-leverancier die we graag ontmoeten. en wel hierom.. Mijn in ears oorbescherming (by W4E) gaat intussen al twee jaar mee. De W4Emegafoons die ik last minute ophaal, werken steeds naar wens. Op events 'stuit' ik steeds weer op de walkies met het bekende stickertje. Tnx W4E, professioneel en steeds 'à lécoute'. Werk naar maat. Letterlijk én figuurlijk.

  Dries Desmet - La Muse Gueule - 15/03/2018

 • Walkies4Events - W4E bvba

  Walkies4Events - W4E bvba

  Mr Gay Belgium Kick Off

  Weer heel tevreden over het geleverde materiaal en de kwaliteit. Altijd fijn samenwerken!

  Bram Bierkens - YDS events - 09/02/2018

 • Walkies4Events - W4E bvba

  Walkies4Events - W4E bvba

  Workshop radio communicatie W4E

  Goede opfrissing over radiocommunicatie! Een aanrader voor iedereen die rechtstreeks of onrechtstreeks met walkies in contact komt. Veel nuttige en praktische tips voor een vlotte communicatie op kleine en grote events. Om nog maar te zwijgen van de praktijk oefeningen...
  Bedankt Dieter voor de workshop!

  Kris Daes - Landmark - 08/02/2018

Portofoon Huren

Op zoek naar 'portofoon huren' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan kunnen wij jou helpen. Op onze website vind je niet minder dan 10 eventbedrijven om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij de zorgeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Portofoon huren: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor portofoon huren op een pagina geplaatst zodat je eenvoudig kunt selecteren. Bekijk onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op land en provincie. Handig, tock?

Voor diensten als portofoon huren, portofoonverhuur, portofoons verhuur, verhuur portofoon, portofoon, portofoons, portofoons amsterdam, portofoons friesland, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde services kun je op eventplanner.be terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Bedrijf aanmelden

Voeg zelf kosteloos een firma toe aan deze pagina. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar portofoon huren. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: portofoonverhuur, portofoons verhuur, verhuur portofoon, portofoon, portofoons, portofoons amsterdam, portofoons friesland, ...

Filters

Trefwoorden

Reviews

Advertenties