header

Statafels Huren

Zoek je 'statafels huren'? Op deze pagina vind je leveranciers die statafels huren aanbieden in België. Zo wordt het organiseren van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Statafels Huren

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.1/10. Gebaseerd op 4 reviews over bedrijven in de categorie 'statafels huren'.
 • Trendy Meubel Verhuur

  Trendy Meubel Verhuur

  trendy meubels voor trouwfeest

  Voor ons trouwfeest hebben we bij trendy meubel verhuur statafels, verschillende soorten krukken en lage tafels gehuurd. De kwaliteit van de service was prima; de meubels werden ruim op tijd geleverd en ter plekke kregen we allerlei tips hoe we het best de meubels neer konden zetten. Ook de communicatie verliep snel en correct. De meubels vormden een mooie eenheid en hadden een luxe uitstraling. Verschillende gasten vroegen ons zelfs hoe wij aan deze meubels kwamen. Enig minpuntje voor ons was dat de meubels pas drie dagen later weer opgehaald konden worden.

  David Willemsen - 30/08/2018

 • Trendy Meubel Verhuur

  Trendy Meubel Verhuur

  Prachtige meubels

  Voor de Second Home Beurs in Utrecht hebben wij meubels besteld via Trendy Meubel Verhuur. De standaard meubels die via de organisatie werden aangeboden vond ik absoluut niet passen bij de uitstraling van onze stand en daarvoor zocht ik dus iets anders. Dit was precies matching, zag er prachtig uit, voor een prima prijs en met snelle service.

  Anita Kwakman - X-Ray - 16/03/2018

 • Trendy Meubel Verhuur

  Trendy Meubel Verhuur

  Leuke unieke meubels gehuurd, top service!

  Onlangs meubels gehuurd voor een winter BBQ bij mij thuis. Al met al geslaagd en leuke reacties ontvangen van de gasten. Trendy Meubel Verhuur levert leuke betaalbare houten meubelen. Een aanrader!!

  Johanna Van Dongen - Particulier - 12/03/2018

 • Trendy Meubel Verhuur

  Trendy Meubel Verhuur

  Prive feest

  Onlangs onze 50e verjaardag gevierd. Feest opgeleukt met trendy meubels. Perfecte service, geen omkijken naar, breng en haal service en afspraak is afspraak. Ik raad het iedereen aan.

  Martin Nolet - 29/11/2017

Statafels Huren

Op zoek naar 'statafels huren'? Dan kunnen wij jou helpen. Op deze pagina vind je niet minder dan leveranciers om je hierbij te helpen. Deze bedrijven helpen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw bedrijfsevenement of feest in België.

Statafels huren: alles op één pagina

Wij hebben alle info over statafels huren in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als statafels huren, verhuur statafels, statafels, statafel, verhuur staantafels, sta tafel, huur statafel, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde diensten kan je op eventplanner.be terecht.

Eventbedrijf toevoegen

Je kan zelf gratis een bedrijf toevoegen aan deze lijst. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar statafels huren.

Tags: verhuur statafels, statafels, statafel, verhuur staantafels, sta tafel, huur statafel, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!