header

Kinderdisco

Zoek je 'kinderdisco'? Hier vind je eventbedrijven die kinderdisco aanbieden in België. Zo wordt de organisatie van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.3/10. Gebaseerd op 9 reviews over bedrijven in de categorie 'kinderdisco'.
 • Kinderanimatie Mr. Creezy

  Kinderanimatie Mr. Creezy

  De kids vonden het geweldig!

  Alles correct verlopen! Perfect tijdschema en correcte afhandeling. De kids (allemaal vrij jong) vonden het leuk en hebben nadien nog lang met de ballonfiguurtjes gespeeld!

  Nancy Van Eeckhout - 08/01/2019

 • Kinderanimatie Mr. Creezy

  Kinderanimatie Mr. Creezy

  Absoluut een topper !

  Hartelijk dank voor de lachende gezichtjes! Als ballonclown super voor de kids. Tevens in het algemeen contact (reservering, mailing,...) staat correct en volgens afspraak, waarvoor dank! Vanwege de Personeelsvereniging van Total Antwerpen.

  Johan De Vree - Personeelsvereniging Total Antwerpen - 24/09/2018

 • Kinderanimatie Mr. Creezy

  Kinderanimatie Mr. Creezy

  Kinderanimatie

  De peuters en kleuters waren geboeid van het begin tot het einde! Dit konden we merken aan het vele lachen, plezier en de aandacht!

  Karen Vanneste - Kleuterschool ‘t Voelsprietje - 10/02/2018

 • Kinderanimatie Mr. Creezy

  Kinderanimatie Mr. Creezy

  Zeer geslaagd

  Volledig volgens onze verwachtingen. De kinderen en hun ouders waren zeer tevreden. Wij als clubbestuur waren ook zeer tevreden.

  Dirk Mertens - Tennisclub Stekene - 22/01/2018

Kinderdisco

Op zoek naar 'kinderdisco'? Dan ben je aan het juiste adres. Op onze website vind je niet minder dan toeleveranciers om je hierbij te helpen. Deze bedrijven helpen je graag bij het organiseren van jouw evenement, feest of congres in België.

Kinderdisco: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor kinderdisco op een pagina geplaatst zodat je eenvoudig kan kiezen. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als kinderdisco, kinder disco, kinderdisco dj, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kan je op onze website terecht.

Bedrijf toevoegen

Je kan zelf kosteloos een firma toevoegen aan deze lijst. Zo bereik je in één klap 125.000 prospects die op zoek zijn naar kinderdisco.

Tags: kinder disco, kinderdisco dj, ...

Filters

Zoekwoorden

Reviews

Advertenties