Eventfilm

Op zoek naar 'eventfilm'? In onze database vind je alle leveranciers die eventfilm aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'eventfilm'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.5/10. Gebaseerd op 7 reviews over bedrijven in de categorie 'eventfilm'.

WebinarSolutions

WebinarSolutions

Topkerels om mee samen te werken!

|Petra Champagne (Idewe)|07/12/2018

Ook na de derde samenwerking met de mensen van Webinarsolutions, ben ik (wij) nog steeds supertevreden.
Ze zijn erg toegankelijk, stellen je prima op je gemak (toch bij een live-webinar), de opnames zijn mooi gemonteerd. Bovendien slagen ze er in om foutjes tijdens live-webnars zo goed op te vangen dat de 'kijkers' er niets van merken!
Dus Koen en Wanne, dankjewel!

WebinarSolutions

WebinarSolutions

Opname webinar

|Annelies Mattheus (SD Worx Staffing Solutions - Experts in Payrolling)|02/11/2018

Mijn werkgever zet momenteel volop in op digitalisering. Voor mijn functie als trainer wil dit zeggen dat we verschillende webinars willen aanbieden aan onze klanten. Na zelf wat uitgeprobeerd te hebben op het bedrijf, gingen we langs bij webinarsolutions. Zij hebben ons een heel aantal goede tips meegegeven alvorens we zijn gestart met de opnames. Deze opnames zijn gebeurd in een zeer professionele setting. Ik was toch wel even onder de indruk maar door de ondersteuning van Sandra liep alles zeer vlot! Wij zijn alvast super tevreden met het resultaat en hopen in de toekomst nog veel met jullie te mogen samenwerken.

WebinarSolutions

WebinarSolutions

Prima samenwerking

|Deborah Vanneste (Vandelanotte)|07/09/2018

Voor de startersdagen van onze schoolverlaters hadden wij nood aan een bedrijf dat ons kon helpen bij het opnemen van de opleidingen. Dit werd intern vrij laat beslist. Ik contacteerde WebinarSolutions en kreeg die dag nog een telefoontje van Koen. Hij was nog vrij op de door ons gekozen data en was stipt op de afspraak aanwezig. We kregen de dag na de opnames al de gemonteerde video's. Van een snelle service gesproken! We zijn ook heel blij en enthousiast over de montage van de opnames (je kan o.a. per hoofdstuk en per slide doorklikken). Nogmaals bedankt Koen!

WebinarSolutions

WebinarSolutions

Professionals!

|Inés Cattoor (Synergie Belgium)|23/10/2017

Het was een plezier om te kunnen samenwerken met Sandra en Koen!
Het coaching- traject voorafgaand aan het opnemen, bleek van onschatbare waarde om onze boodschap die we wilden brengen nog krachtiger te laten overkomen.
Tijdens de opnames werd voor een prima begeleiding gezorgd.
Door de professionele aanpak konden we in een kleine 2 uur alles afwerken en werden de webinars dezelfde dag nog aangeleverd.
Van zeer snelle en kwalitatieve dienstverlening gesproken! Webinar Solutions, experten in hun vak en een absolute aanrader om mee in zee te gaan!”
Katy Lauwaert en Inés Cattoor – Synergie Belgium

Eventfilm

Op zoek naar 'eventfilm' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan ben je aan het juiste adres. Op onze website vind je maar liefst 4 leveranciers om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Eventfilm: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor eventfilm op een pagina geplaatst zodat je eenvoudig kunt selecteren. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op regio. Handig, tock?

Voor services als eventfilm, event film, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde services kun je op eventplanner.be terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventbedrijf aanmelden

Voeg zelf kosteloos een bedrijf toe aan deze lijst. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar eventfilm. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: event film, ...