Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.7/10. Gebaseerd op 10 reviews over bedrijven in de categorie '3d fotografie'.

The Bobbleshop

The Bobbleshop

Enthousiasme

|Reint Rengers (Steunpunt Letselschade)|22/08/2019

Het enthousiasme waarmee de zaken worden opgepakt werkt aanstekelijk. We zijn het soms niet eens, maar het maakt zoveel goed dat ik tevreden ben over het resultaat.

The Bobbleshop

The Bobbleshop

De Bobbleshop

|Anika Boerdonk (Ctac)|22/08/2019

Heb inmiddels op twee verschillende beurzen met Remo op een beurs mogen staan waarvoor Ctac de Bobbleshop heeft geboekt. Alle bezoekers van de stand konden een scan laten maken en kregen een foto afdruk mee. Later konden sales collega's het 3D-beeld bezorgen bij diverse bezoekers van de stand. Erg leuk concept dat werkt. Remo heeft een partij energie, een feestje om mee te werken. Op een humoristische manier die gewaardeerd werd door de bezoekers en ons als opdrachtgever zonder de doelstellingen van de beursdeelname uit het oog te verliezen stond de stand continue vol met bezoekers. Voor herhaling vatbaar.

The Bobbleshop

The Bobbleshop

Ervino -Beer and Mcenroe

|Erwin Erwin Wijdeveld (Wijnhandel Wijdeveld)|22/08/2019

Fantastische Gelijkenis wordt er gecreëerd met je gezichtsscan! De mogelijkheden van de bijpassende aankleding is onuitputtelijk en Die Remo is een verkoper pur sang!

The Bobbleshop

The Bobbleshop

Leuk, bijzonder, snelle levering

|Cecile van den Hout|21/08/2019

Leuk om je eigen gezicht in het 'echt' en heel klein te zien.
Er is keuze uit veel verschillende outfits.
De levering is snel.
Zeker aan te raden en leuk om iemand cadeau te geven.

3d Fotografie

Op zoek naar '3d fotografie' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan heb je geluk. Op deze pagina vind je niet minder dan 4 leveranciers om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de perfecte organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

3d fotografie: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor 3d fotografie in een handig overzicht geplaatst zodat je moeiteloos kunt selecteren. Bekijk onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op regio. Handig, tock?

Voor diensten als 3d fotografie, 3d foto, 3d fotoshoot, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde services kun je op eventplanner.be terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventbedrijf aanmelden

Voeg zelf kosteloos een bedrijf toe aan deze lijst. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar 3d fotografie. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: 3d foto, 3d fotoshoot, ...

Artikels

Zal 3D-printing de toekomst van events veranderen?

Zal 3D-printing de toekomst van events veranderen?

3D-printing zit stevig in de lift en wordt in steeds meer sectoren gebruikt om échte objecten zoals juwelen, gadgets, ... uit te printen. Ook voor evenementen zijn er heel wat creatieve mogelijkheden.