header

3d Fotografie

Op zoek naar '3d fotografie'? Op eventplanner.be vind je eventbedrijven die 3d fotografie aanbieden in België. Met hun hulp wordt het organiseren van jouw evenement gegarandeerd een succes!

3d Fotografie

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Qusax

Qusax

Schrijf review
Goochelaar / mentalist Richard Stooker

Goochelaar / mentalist Richard Stooker

Schrijf review
Momentize

Momentize

Schrijf review
The Bobbleshop

The Bobbleshop

10 reviews

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.7/10. Gebaseerd op 10 reviews over bedrijven in de categorie '3d fotografie'.
 • The Bobbleshop

  The Bobbleshop

  Enthousiasme

  Het enthousiasme waarmee de zaken worden opgepakt werkt aanstekelijk. We zijn het soms niet eens, maar het maakt zoveel goed dat ik tevreden ben over het resultaat.

  Reint Rengers - Steunpunt Letselschade - 22/08/2019

 • The Bobbleshop

  The Bobbleshop

  De Bobbleshop

  Heb inmiddels op twee verschillende beurzen met Remo op een beurs mogen staan waarvoor Ctac de Bobbleshop heeft geboekt. Alle bezoekers van de stand konden een scan laten maken en kregen een foto afdruk mee. Later konden sales collega's het 3D-beeld bezorgen bij diverse bezoekers van de stand. Erg leuk concept dat werkt. Remo heeft een partij energie, een feestje om mee te werken. Op een humoristische manier die gewaardeerd werd door de bezoekers en ons als opdrachtgever zonder de doelstellingen van de beursdeelname uit het oog te verliezen stond de stand continue vol met bezoekers. Voor herhaling vatbaar.

  Anika Boerdonk - Ctac - 22/08/2019

 • The Bobbleshop

  The Bobbleshop

  Ervino -Beer and Mcenroe

  Fantastische Gelijkenis wordt er gecreëerd met je gezichtsscan! De mogelijkheden van de bijpassende aankleding is onuitputtelijk en Die Remo is een verkoper pur sang!

  Erwin Erwin Wijdeveld - Wijnhandel Wijdeveld - 22/08/2019

 • The Bobbleshop

  The Bobbleshop

  Leuk, bijzonder, snelle levering

  Leuk om je eigen gezicht in het 'echt' en heel klein te zien.
  Er is keuze uit veel verschillende outfits.
  De levering is snel.
  Zeker aan te raden en leuk om iemand cadeau te geven.

  Cecile van den Hout - 21/08/2019

3d Fotografie

Op zoek naar '3d fotografie'? Dan heb je geluk. Op eventplanner.be vind je niet minder dan bedrijven om je hierbij te helpen. Deze eventleveranciers helpen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw bedrijfsevenement of feest in België.

3d fotografie: een handig overzicht

Wij hebben alle bedrijven voor 3d fotografie in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op locatie. Handig, niet?

Voor zaken als 3d fotografie, 3d foto, 3d fotoshoot, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kan je op eventplanner.be terecht.

Bedrijf toevoegen

Je kan zelf kosteloos een firma toevoegen aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden prospects die op zoek zijn naar 3d fotografie.

Tags: 3d foto, 3d fotoshoot, ...

Filters

Zoekwoorden

Reviews

Advertenties